OTKRIVENA ISTINA O PRIJOVIĆKINOM MUŽU: Ovo je PROŠLOST FIlipa Živojinovića, evo čime se zaista bavio!

Autor:

Zabava

27.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno čime se Filip Živojinović bavio pre braka sa Aleksandrom Prijović.

OTKRIVENA ISTINA O PRIJOVIĆKINOM MUŽU: Ovo je PROŠLOST FIlipa Živojinovića, evo čime se zaista bavio!

Foto: M.M./ATAImages

Filip Živojinović, stariji sin legendarnog jugoslovenskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, privlači pažnju javnosti ne samo zbog svog poznatog prezimena, već i zbog svog zanimljivog životnog puta. Od braka sa muzičkom zvezdom Aleksandrom Prijović, Filip ima sina Aleksandra, a njihov skladan brak predstavlja jedan od omiljenih tabloidnih naslova.

Republika

Foto: ATAImages

Filip Živojinović

 


Filip je nasledio ne samo talent za tenis, već i ljubav prema sportu od oca. Već u ranoj mladosti, pokazao je izuzetan talenat za tenis, osvojivši juniorsko prvenstvo Srbije i Crne Gore 2003. godine.

Međutim, i pored nasleđenog talenta, Filip se nije profesionalno bavio tenisom, već se posvetio obrazovanju. Nakon završene Britanske internacionalne škole u Beogradu, nastavio je školovanje na Univerzitetu "Rajs" u Hjustonu, gde je diplomirao psihologiju i sportski menadžment. Nakon povratka u Srbiju, započeo je poslovnu karijeru, otvorivši restoran u Beogradu i kasnije se posvetio karijeri svoje supruge, piše Grand.

Republika

Foto: instagram.com

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović na odmoru

 


Aleksandra Prijović, popularna pevačica, otkrila je javnosti detalje o početku veze sa Filipom, ističući da ih je sudbina spojila. Njihova romansa počela je nakon dugog perioda susreta na različitim mestima, a kako je Aleksandra ispričala, njihovo upoznavanje bilo je spontano i bez zvaničnih uvoda. Ova neobična ljubavna priča dodatno je privukla pažnju javnosti, koja s nestrpljenjem prati svaki njihov javni nastup.

Filip Živojinović predstavlja jedinstvenu kombinaciju nasleđenog teniskog talenta, obrazovanja i poslovnog uspeha, te ljubavne priče koja intrigira javnost. Njegov životni put i dalje će biti predmet interesovanja medija, koji ne propuštaju priliku da izveštavaju o svakom detalju iz života ove poznate ličnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading