BORA ČORBA SE OVAKO ŽALIO LANETU GUTOVIĆU! Roker glumcu tada priznao da mu se bliži kraj! Evo kako je slutio da će bolest da ga uzme pod svoje!

Autor:

Zabava

15.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto sam razmišljao nedavno. Kraj mi se bliži brzo i neslavno. Život mi je proglašen nekad za uspešan, nekad za promašen.

BORA ČORBA SE OVAKO ŽALIO LANETU GUTOVIĆU! Roker glumcu tada priznao da mu se bliži kraj! Evo kako je slutio da će bolest da ga uzme pod svoje!

Foto: ST/A. NALBANTJAN, ATA images

Glumac Lane Gutović poštovao je rad pokojnog rokera Bore Đorđevića, zapravo to je bilo obostrano.

Kada je jednom prilikom Boira Čorba davao intervju za dnevni list Srpski telegraf, poznati su imali mogućnost da mu postave po jedno pitanje. Lane Gutović je tada bio vrlo kreativan, pa je Boru pitao da li mu je žao mladosti, ali nije nije očekivao da dobije odgovor koji je mnoge naterao na razmišljanje.

Republika

Foto: Starsport

Bora Čorba

 

- Nešto sam razmišljao nedavno. Kraj mi se bliži brzo i neslavno. Život mi je proglašen nekad za uspešan, nekad za promašen. Suviše dugo sam patio i praznu slamu mlatio. Ti si mi šansu pružila i život mi produžila. Sada je, srećom, potpuno ispunjen. Nekad je bio potrošen i izgubljen. Ni trepnuo nisam - već račune svodim. Želeo bih stvarno opet da se rodim. Prebrzo dolazi kraj - bio je odgovor čuvenog rokera. 

Foto: youtube.com/printscreen

Lane Gutović

 

Inače, fudbalski klub Crvena zvezda će u okviru 8. kola Superlige Srbije ugostiti ekipu Napretka u utakmici koja će biti obeležena posebnim emotivnim nabojem. Naime, ova utakmica će biti posvećena oproštaju od legendarnog muzičara Bore Đorđevića, koji je preminuo 4. septembra. Bora Đorđević je bio veliki navijač Crvene zvezde, te će navijači i klub zajedno odati počast ovom velikanu srpske muzičke scene.

Navijačka grupa Delije već su pripremile posebnu koreografiju koja će biti posvećena Bori Đorđeviću. Na tribinama stadiona "Rajko Mitić" očekuje se dirljiv prizor, jer će navijači uz pomoć transparenta i baklji poslati poruku "Budi anđeo osvete". Ova poruka simbolično opisuje ljubav i vernost prema klubu i legendi jugoslovenske rok scene, čime će se stvoriti jedinstvena atmosfera koja će ostati upamćena.

 BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading