OVDE JE BORA ČORBA NAPISAO TESTAMENT! Evo kako se osamio, niko sem ovog čoveka NIJE ZNAO ŠTA JE KRIŠOM URADIO!

Autor:

Zabava

14.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora se već tada dosta razboleo, ali stanje nije bilo alarmantno, što je kasnije usledilo!

OVDE JE BORA ČORBA NAPISAO TESTAMENT! Evo kako se osamio, niko sem ovog čoveka NIJE ZNAO ŠTA JE KRIŠOM URADIO!

Foto: Republika.rs, Printscreen/Youtube, Shutterstock

Slavni roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, preminuo je u 72. godini, 4. septembra u Ljubljani, a sahranjen je tri dana kasnije u rodnom Čačku. Kako je naš portal prvi pisao, Bora je napisao testament pred smrt u kom je naveo šta kome pripada, a kako smo saznali, sve je pisao dok je sam boravio na planini Tari. 

- Bora je nekoliko dana proveo na Tari kada je bio u poseti ovom delu Srbije, tačnije kod prijatelja sa kojim se decenijama družio. Svi znaju koliko je Bora voleo planine, nema gde nije bio, a najviše je voleo da odlazi kod sina Borisa, kao i u delove zapadne Srbije, gde se odmarao kod prijatelja koji imaju brojne vikendice - priča nam izvor i dalje otkriva kako je pokojni roker tada iskoristio vreme:

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Sahrana Bore Čorbe

 

- Bora se već tada dosta razboleo, ali stanje nije bilo alarmantno, što je kasnije usledilo. On je ovo vreme boravka na Tari iskoristio da napiše testament. To je uradio dok je sam bio ispred vikendice, pa je uz kafu sve lepo sastavio. Tom prijatelju je tek kasnije rekao šta je uradio, pa se tako i saznalo za testament. Čak ni porodica nije znala šta je Bora uradio, ali naravno kad je već bilo kritično svi detalji dokumenta su postali poznati. Testament je Bora čuvao kući među svojim knjigama i niko mu nikad nije dirao te stvari, dok naravno kasnije nije preminuo. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika

Sahrana Bore Čorbe

 

Podsećamo, jedan od najemotivnijih koncerata slavnog Bore bio je upravo onaj održan na Želovom igralištu 2022. godine. Prijateljica rokera, Svetlana Vučković, istakla je da je imala čast da upozna Boru i privatno, ne samo poslovno. Na tom koncertu, Bora je podelio sa publikom dirljivu priču o svom prvom nastupu na istom mestu, sa svojim prvim bendom, kada su prodali samo sedam karata. Ova priča je dodatno naglasila emotivnu vezu koju je Bora osećao prema ovom mestu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sahrana Bore Čorbe

 

- Imala sam čast i zadovoljstvo da upoznam Boru privatno, ne samo poslovno. Koncert na Želovom igralištu 2022. godine je bio jedan od najemotivnijih Borinih koncerata, sećam se da je komentarisao kako mu je to jako važan koncert zbog samog mesta. Tada je ispričao publici emotivnu priču kako je tu, na Želovom igralištu, imao svoj prvi nastup, sa prvim bendom, i da su tada prodali sedam karata. To je bila interesantna i dirljiva priča jer je rekao da nikada ne bi menjao tih sedam karata, odnosno da bi ponovo želeo da doživi taj momenat. Bora je, na prvom mestu, bio veliki pesnik - rekla je prijateljica legendarnog Bore Čorbe.

Foto: Republika

Sahrana Bore Čorbe

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading