"JA SAM SVOJE POŠTENO ODSLUŽIO" Lazar Ristovski se oglasio povodom VOJNOG ROKA u Srbiji, evo kako izgleda u UNIFORMI (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac se prisetio vojničkih dana!

"JA SAM SVOJE POŠTENO ODSLUŽIO" Lazar Ristovski se oglasio povodom VOJNOG ROKA u Srbiji, evo kako izgleda u UNIFORMI (FOTO)

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, instagram.com/lazar.ristovski

Glumac Lazar Ristovski javno je podržao inicijativu za ponovno uvođenje vojnog roka, ističući važnost jake vojske za državu. Ovom prilikom, na svom Instagram profilu, Ristovski je podelio sećanje na svoje vojničke dane, objavivši fotografiju iz 1980. godine na kojoj pozira sa bratom Jovicom, dok je služio vojni rok u Zadru. Na fotografiji se vidi mladi Ristovski u vojničkoj uniformi i kapici, a u opisu je istakao značaj ispunjavanja vojničke dužnosti.

- Država mora da ima jaku vojsku. Ja sam svoj rok odslužio pošteno. Sa mojim bratom Jovicom, 1980. Zadar - stoji u opisu fotografije, na kojoj je glumac u vojničkoj uniformi s vojničkom kapom, a primetno je da se nije mnogo promenio, iako je prošlo gotovo 45 godina.

Republika

Foto: instagram.com/lazar.ristovski

Lazar Ristovski podelio uspomenu iz vojske

Podsetimo, pored svojih vojničkih dana, Lazar Ristovski je privukao pažnju javnosti i svojom ljubavnom pričom. Nakon 42 godine braka sa koleginicom Danicom Ristovski, glumac je započeo vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić, kojoj otvoreno iskazuje ljubav na društvenim mrežama.

Nedavno je na svom Instagram profilu istakao ponos povodom Aničinog učešća na reviji modne kreatorke Verice Rakočević, gde je mlada glumica zasenila sve prisutne svojom pojavom. Ristovski je javno iskazao ponos i podršku prema svojoj izabranici, ističući umetnički značaj događaja i izražavajući ljubav prema Anici.

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Ristovski sa 39 godina mlađom Anicom Lazić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading