BIVŠEM KUCALA NA VRATA U BUNDI! Ovako se tada ponašala ćerka Verice Rakočević, srušila društvene mreže jednom objavom!

Autor:

Zabava

14.09.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena i Predrag venčali su se početkom devedesetih, u to vreme ona je imala 18, a on 22 godine.

BIVŠEM KUCALA NA VRATA U BUNDI! Ovako se tada ponašala ćerka Verice Rakočević, srušila društvene mreže jednom objavom!

Foto: Instagram.com/elenakaraman.essence

Ćerka modne dizajnerke Verice Rakočević,Elena Karić se kao tinejdžerka oprobala u manekenstvu i fotografisala se za naslovne strane brojnih jugoslovenskih časopisa. pa je tako uspela da osvoji srca mnogih muškaraca. Na kraju je dobila titulu jedne od najlepših beograđanki, a to pokazuju i komentari koji se čuju o Eleni po gradu i dan danas. 

Foto: youtube.com/printscreen

Elena Karić

 

Pravi medijski bum napravilo je njeno venčanje sa jednim od naših najuspešnijih fudbalera devedesetih, Predragom Mijatovićem da bi ubrzo postala jedna od najlepših žena naših sportista.

Elena i Predrag venčali su se početkom devedesetih, u to vreme ona je imala 18, a on 22 godine.

 

 

Elena je već nosila titulu beogradske lepotice. Dok je nizao golove, mnoge žene su uzdisale za njim. Ljubavna priča Elene i Predraga rođenjem sinova Andreje i Luke uobličena je na najlepši način (stariji Andreja preminuo je u 2009. u 14. godini od cerebralne paralize). Razvod se desio 2001. godine i bio je to kraj ove ljubavne priče i najava novih.

Foto: instagram.com/elena.karamankaric

Elena Karić

 

U njenom životu pojavio se i Andrija Drašković, sa kojim je dobila sina Mateju. Njena veza sa kontroverznim Andrijom Draškovićem usledila je ubrzo nakon razvoda i bila je veoma burna. 

Priča se da je prelepa zavodnica samo u bundi i vešu došla na njegova vrata. Zanosna Elena je potom njihov kraj opisala kao civilizovani rastanak, a njen izgled je nastavio da privlači ogromnu pažnju.

Foto: printscreen/instagram.com/ATA Images

Elena Karić i Verica Rakočević

 

Dve priče bile su uvod u treću. Jedna od najuticajnijih srpskih porodica bila je tada porodica Karić, Elena je postala njihova snaja.

Poznanstvo sa sedam godina mlađim Jugoslavom Karićem, sinom Hafe i Dragomira Karića, preraslo je u veliku ljubav. Poznati naslednik nije krio oduševljenje Elenom, pričalo se da je odlučio da se oženi njome čim ju je ugledao, a 11. marta 2005. čula su se svadbena zvona. Elena je postala gospođa Karić, dok se prelomni trenutak desio oktobra 2005, kada su Elena i Jugoslav dobili sina Simona.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading