PORED ELENE KARIĆ, VERICA IMA JOŠ JEDNU ĆERKU! Uspešna je, živi u Americi i NEĆE DA ČUJE ZA MAJKU u javnosti!

Autor:

Zabava

19.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A evo i kako Milena izgleda!

PORED ELENE KARIĆ, VERICA IMA JOŠ JEDNU ĆERKU! Uspešna je, živi u Americi i NEĆE DA ČUJE ZA MAJKU u javnosti!

Foto: printscreen/instagram.com/ATA Images

Verica i Elena Karić

Modna kreatorka Verica Rakočević ima troje dece, ali jedina koja je poznata javnosti je njena ćerka Elena, koja je bila u braku sa Jugoslavom Karićem. Elena je rođena iz Veričinog prvog braka sa Boranom Karamanom. Osim nje, Verica ima sina Miodraga i ćerku Milenu iz drugog braka sa Zoranom Rakočevićem.

Foto: youtube.com/printscreen

Elena Karić

Milena, druga ćerka Verice Rakočević, trenutno živi u Njujorku i radi kao fotograf. Iako je često prisutna u medijima kroz fotografije, Verica je jednom prilikom izjavila da je Milena "izbegava na javnim skupovima". Uprkos tome, putem medija i društvenih mreža, imali smo nekoliko prilika da vidimo kako Milena izgleda.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Verica i Milena

Podsećamo, inoć je došlo do dramatičnog incidenta u dvorištu doma Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića na Avali, kada je njihov komšija, profesor na veterinarskom fakultetu D.B, uputio ozbiljne pretnje njima. Veljko je javno optužio komšiju za nasilje, ističući da je bio izložen pretnjama smrću, te je apelovao na nadležne organe da zaštite njihovo naselje od ovakvog ponašanja.

Nakon incidenta koji se dogodio sinoć, Verica Rakočević je odlučila da javno progovori o situaciji i otkrije svoje planove za budućnost. Modna kreatorka je istakla da ne namerava da napusti svoj dom uprkos napadima koji su se desili.

- Ja se zbog budala selila ne bih. Ovaj dom sam gradila 11 godina. Odavde može samo on da se odseli. Mi ovde pravimo divnu umetničku koloniju, kad bih se ja odavde odselila, ovaj kraj bi bio siromašniji, a kad bi se on odselio svima bi bilo lakše - rekla je Verica za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading