MILJANA SE UDAJE U ELITI 8, SPREMA SE VELIKO SLAVLJE?! Hitna molba Kulića stigla produkciji, Marija POMENULA ĆERKINU TRUDNOĆU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka zadrugarke preko noći promenila ploču!

MILJANA SE UDAJE U ELITI 8, SPREMA SE VELIKO SLAVLJE?! Hitna molba Kulića stigla produkciji, Marija POMENULA ĆERKINU TRUDNOĆU!

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Marija i Miljana

Marija Kulić nedavno je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama zbog svojih iznenađujućih i emotivnih objava na Instagramu. U jednoj od tih objava, Marija je podelila svoja osećanja i utiske o događaju koji se desio 10. septembra u "Eliti". Naime, tokom večernje žurke u Beloj kući, njena ćerka Miljana Kulić plesala je sa Ivanom Marinkovićem, ocem njenog sina Željka.

Foto: Instagram.com

Marijin stori

Marija je u svom storiju opisala ples Miljane i Ivana kao jedno od najlepših i najdirljivijih iskustava u istoriji svih sezona "Elite" i "Zadruge". Istakla je da je emotivnost ovog plesa bila čak jača od ponovnog susreta Ivana sa njihovim sinom Željkom. Marija je naglasila koliko je ovaj trenutak bio poseban za nju i kako je duboko dirnuta tim što je videla.

Nakon što je izrazila svoju podršku i oduševljenje trenutkom između Miljane i Ivana, Marija je privukla veliku pažnju javnosti. Mnogi fanovi su bili iznenađeni njenom objavom i kontaktirali su je sa molbom da se i ona pojavi u rijalitiju. Njihova želja je bila da vide Mariju zajedno sa njenom ćerkom u "Eliti" i izrazili su mišljenje da je njen prisustvo neophodno za pravi razvoj situacije u rijalitiju. Neki komentatori su čak predložili da Marija, zajedno sa Miljanom i Ivanom, preuzme kontrolu nad situacijom i suprotstavi se drugim učesnicima kao što su Lepi Mića, Milena Kačavenda i Nenad Macanović – Skraćeni, kako ga Kulići nazivaju. Smatrali su da bi Marija mogla doneti značajnu promenu i poboljšanje rijalitiju.

Foto: Printscreen/Instagram/Marija Kulić

Marijin stori

Mnogi zabrinuti fanovi nisu mogli da veruju da je Marija podržala pomirenje sa Ivanom Marinkovićem, ali je protiv pomirenja Miljane sa Lazarom Čolićem Zolom, kojeg mnogi smatraju Miljaninom najvećom ljubavi. Putem svojih storija, Marija je objasnila zašto je to tako. Rekla je:

- I ptice na grani znaju Miljana sada traži da uvedu Zolu. To je radila celog leta! Tražila pare da mu šalje, ucenjivala i dobijala na kraju još i prosili po Instagramu i dobijali hiljade evra. Bili 5 dana zajedno i kud koji, mili moji. Miljani nema pomoći, jer da nije ovaj Zola, bio bi drugi Zola - objasnila je Marija Miljanino emotivno stanje, a potom je šokirala sve kada je iznela sledeće tvrdnje.

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marijin stori

 

- Što bih volela da i deveti put ispune Miljani želju da uvedu Zolu, da se tamo vole, ne daju jedno na drugo, poštuju, da im naprave svadbu, da dođu porodica i prijatelji, da se izveselimo pošteno. Da izađu u velikoj ljubavi, da Zola kupi stan, da žive zajedno i dobiju dvoje dece. Da ih maze, paze, čuvaju, da Željka čuvaju i lepo vaspitavaju, da prestanu da se kocaju, da svi budemo srećni i zadovoljni - napisala je Marija Kulić.

Kada smo pokušali da je kontaktiramo povodom ovog statusa, Marija je krajnje neljubazno okončala poziv sa novinarima portala Republika, ne želeći da komentariše svoju izjavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading