TUGA U DOMU ALEKSANDRE KOVAČ: Slomila se nakon dve godine od SMRTI Kornelija Kovača!

Autor:

Zabava

13.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica posvetila pokojnom ocu dirljive reči!

TUGA U DOMU ALEKSANDRE KOVAČ: Slomila se nakon dve godine od SMRTI Kornelija Kovača!

Foto: ATA Images

Danas se navršavaju tačno dve godine od kako nas je napustio čuveni srpski kompozitor Kornelije Kovač. Njegova ćerka, Aleksandra, emotivno se obratila javnosti putem svog Instagram profila, deleći dragocene trenutke provedene sa ocem i izražavajući duboku tugu zbog gubitka.

Aleksandra je istakla posebnu vezu koju je delila sa ocem tokom muziciranja. Njihova neraskidiva veza tokom muzičkih sesija opisana je kao neponovljivo iskustvo, gde su osećali svaku nijansu muzike i bili povezani na neko vanvremensko mesto, satkano od ljubavi i muzike. Ova intimna osećanja dodatno oslikavaju dubinu njihove veze i strast prema muzici koju su delili.

- Pre dve godine, na današnji dan, napustio nas je Kornelije Kovaĉ, najveća muzička legenda koja je ikada hodala ovim prostorima, i moj tata. Nedostaješ mi teško, surovo i nepovratno. Nedostaje mi da pevam kada ti sviraš za klavirom, jer je to svaki put bilo neponovljivo iskustvo - napisala je Aleksandra, pa dodala:

- Osluškivali smo jedno drugo, osećali svaku nijansu u muziciranju, i odlazili na neko drugo, vanvremensko mesto gde smo bili povezani nevidljivim nitima, satkanim od ljubavi i muzike.

- Nedostaje mi da me pozoveš da vidiš kako sam, da te poljubim u čelo i slušam satima kako sviraš. Ali, više od svega, nedostaju mi tvoj osmeh i tvoja snaga, blagost i dobrota, ljubav i mir. Volim te do kraja muzike i nazad.

Republika

Foto: Printscreen Youtube/RA Production

Aleksandra Kovač posvetila dirljive reči pokojnom ocu

Podsetimo, Aleksandra mu je posvetila čitulju sa emotivnim tekstom.

- Dragi tata, ti si moja snaga, oslonac i muzika koja juri mojim venama. Nastavljam tvojim stopama, hrabro, ponosito, sa ljubavlju u srcu. Hvala ti što si me naučio da budem borac i da nikada ne odustajem od svojih snova. Jednom si mi napisao da je tvoje srce uvek sa mnom i da to nikada ne zaboravim. I evo ga, tu je. Kuca. Ne dam ga nikome, nikada. Volim te - stoji u čitulji koju je dala tada njegova ćerka Aleksandra Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading