NAŠA PEVAČICA DOŽIVELA JEZIVU SAOBRAĆAJKU! Hitno operisana tada, ovu traumu ni sada ne može da prevaziđe!

Autor:

Zabava

11.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović progovorila o posledicama saobraćajne nezgode.

NAŠA PEVAČICA DOŽIVELA JEZIVU SAOBRAĆAJKU! Hitno operisana tada, ovu traumu ni sada ne može da prevaziđe!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Milica Pavlović, popularna pevačica koja je postala poznata kroz muzičko takmičenje "Zvezde Granda", nedavno je otvorila dušu i progovorila o traumi koju je zadobila prilikom saobraćajke koja se dogodila u Švajcarskoj pre njenog ulaska u muzičku industriju.

Milica je otkrila da je nakon nesreće nosila metalnu šinu tokom takmičenja, a da je nakon snimanja pesme "Tango", letnja turneja bila prekinuta kako bi se vratila i ponovo operisala. Ova nesreća ostavila je trajne posledice na nju, te sada ima poteškoća pri vožnji sa drugim ljudima. Čak i kada je vozič vozi, Milica ne može da zaspi, jer se oseća kao da kontroliše vozilo.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Milica Pavlović

 

- Imam 32 kopče. Saobraćajnu nesreću sam imala u Švajcarskoj, pre takmičenja. Nosila sam metalnu šinu za vreme takmičenja i čim sam snimila pesmu 'Tango', letnja turneja se završila, ja sam se vratila i opet operisala. To je bio ogroman problem - otkrila je Pavlovićeva.

- Od tada ne mogu sa svakim da se vozim, čak i kada me vozač vozi, nema spavanja, jer ja sve vreme sa njim 'vozim, kočim i dajem gas'. Možda dvoje, troje ljudi u mom okruženju voze tako da mogu da zaspim, inače šanse nema. Ja sam budna sve vreme, to je nešto jače od mene - priznala je ona za Blic.

Milica Pavlović je kroz svoje javno izlaganje otkrila ne samo ličnu traumu koju nosi zbog nesreće, već i teškoće s kojima se suočavala u poslovnom svetu muzičke industrije. Njena hrabrost da progovori o ovim temama može poslužiti kao inspiracija drugima koji prolaze kroz slične izazove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading