NAPALI SUPRUGU NAŠEG GOLMANA: Nekoliko dana nakon porođaja preživljava DRAMU na mrežama!

Autor:

Zabava

11.09.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anu Rajković urnišu komentarima!

NAPALI SUPRUGU NAŠEG GOLMANA: Nekoliko dana nakon porođaja preživljava DRAMU na mrežama!

Foto: Instagram/rajkovicpredrag

Ana Rajković, supruga poznatog golmana Predraga Rajkovića, donela je na svet ćerku 4. septembra i odlučila da joj ime bude Nora. Iako su tek postali roditelji devojčice, par nije propustio priliku da već pet dana nakon porođaja izađu u provod.

Bila je ovo idealna prilika da se Ana, nakon porođaja, opusti i zabavi i to baš na proslavi povodom rođenja svog deteta. Međutim, sudeći po komentarima koji su se pojavili na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru, njena odluka da se zabavi naišla je na brojna negodovanja. 

- Pa ljudi je l' ovo moguće? Žena se porodila pre 3 - 4 dana i muž pravi slavlje. Ona sticajem okolnosti izašla iz bolnice, ali došla na slavlje/čast. Koliko god da se oseća dobro, ovo meni nije normalno. Idi kući ženo, odmaraj sa bebom - glasio je tvit jednog korisnika, uz pomenutu Aninu fotografiju, a usledio je i odgovor korisnika ove mreže koji je Anin potez podržao:

- Hvala ti Bože jednom i majka da bude na proslavi rođenja deteta koje je ona rodila.

ANA I PREDRAG SU DOBILI ĆERKU NAKON DVA SINA

Ana i Predrag već imaju dvojicu sinova, Relju i Tadiju, ali Ana je nedavno istakla da im je oduvek bila velika želja da dobiju ćerku. Ana je istakla da je sama odabrala ime za svoju naslednicu. "Definitivno je i valjda neću menjati. Nora će se zvati, mama je na kraju presudila i zvaće se po mojoj želji Nora. Nije mogao niko drugi da utiče", rekla je tada Ana.

Republika

Foto: ATA Images

Ana i Predrag Rajković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading