ANA I PREDRAG RAJKOVIĆ PROSLAVILI ROĐENJE ĆERKE! Žena fudbalera pet dana nakon porođaja u LUDOM PROVODO, svi gledaju u JEDNO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.09.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš golman nije krio sreću!

ANA I PREDRAG RAJKOVIĆ PROSLAVILI ROĐENJE ĆERKE! Žena fudbalera pet dana nakon porođaja u LUDOM PROVODO, svi gledaju u JEDNO! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Ana Rajković, supruga poznatog golmana Predraga Rajkovića, donela je na svet ćerku 4. septembra i odlučila da joj ime bude Nora. Iako su tek postali roditelji devojčice, par nije propustio priliku da već pet dana nakon porođaja izađu u provod.

Iako je tek prošlo pet dana od porođaja, Ana se doterala i u miniću došla na proslavu rođenja ćerke Nore, privlačeći pažnju svojim izgledom. Mnogi su komentarisali kako izgleda odlično nakon porođaja, a na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem Ana i Predrag strastveno plešu uz hit Lepe Brene "Šeik", dok je ponosnom tati iscepana majica.

Značenje imena Nora

Nora je žensko ime koje se u severnim krajevima Evrope koristi kao nadimak ili kratki oblik od Eleonore, ali može da bude i oblik irskog imena Honora, što potiče od latinske reči honor, odnosno "čast".

Ana i Predrag već imaju dvojicu sinova, Relju i Tadiju, ali Ana je nedavno istakla da im je oduvek bila velika želja da dobiju ćerku.

Odabir imena za ćerku

Ana je istakla da je sama odabrala ime za svoju naslednicu. "Definitivno je i valjda neću menjati. Nora će se zvati, mama je na kraju presudila i zvaće se po mojoj želji Nora. Nije mogao niko drugi da utiče", rekla nam je tada Ana.

Ovo porodično slavlje izazvalo je mnogo pažnje javnosti, a Ana i Predrag su uživali u trenucima radosti i zajedničkom provodu nakon dolaska svoje male princeze na svet. Srećni roditelji su pokazali da su spremni da slave i uživaju u svakom trenutku sa svojom porodicom.

Republika

Foto: Starsport, Instagram: rajkovic_ana

Predrag i Ana Rajković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading