KARLEUŠA IMA NOVU SIMPATIJU: Ohladila se od slavnog muzičara, bacila oko na ZAUZETOG GLUMCA?! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.09.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša muzička zvezda ponovo digla veliku prašinu!

KARLEUŠA IMA NOVU SIMPATIJU: Ohladila se od slavnog muzičara, bacila oko na ZAUZETOG GLUMCA?! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/AP Photo/Joel Ryan, File/ Evan Agostini/Invision

Holividski glumac Bred Pit ušao je u 7. deceniju, a i dalje važi za jednog od najvećih svetskih zavodnika. Trenutno uživa u ljubavi sa 29 godina mlađom Ines De Ramon, sa kojom je nedavno uslikan u Njujorku nakon festivala u Veneciji. Bred je tada nosio kombinezon inspirisan Formulom 1, a trenutno snima film u kom igra ulogu bivšeg vozača F1.

Republika

Foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia / Profimedia

Bred Pit sa novom devojkom

Mnogi hvale Breda zbog mladalačkog izgleda, a nedavno je njegova fan stranica objavila kompilaciju snimaka sa snimanja filma o Formuli 1. Jedan snimak privukao je pažnju naše muzičke zvezde Jelene Karleuše, koja ga je lajkovala na društvenoj mreži Instagram, pa tako zaitrigirala mnoge, koji su odmah krenuli da pišu da se Karli dopada slavni glumac.

Republika

Foto: Instagram.com

Karleuša lajkovala Pitov snimak

Inače, ovo nije prvi put da Karleušu spajaju sa stranim poznatim ličnostima. Tako se mnogo spekulisalo o njenom odnosu sa američkim reperom Kanjeom Vestom, bivšim suprugom rijaliti-zvezde Kim Kardašijan.

Ipak, Karleuša nam je nedavno otkrila da ju je on blokirao.

- Evo jedna ekskluziva. Kada sam se pojavila na reviji u Parizu, Kanje se jako naljutio na mene, a ne znam zašto. Iako sam ga pozvala da dođe, imao neki problem sa njima, imaju svoje klanove. Blokirao me je na Instagramu - rekla nam je Jelena nedavno na jednoj promociji, te istakla da bi rado ugostila Kim Kardašijan u Beogradu, kako se pisalo da će u našoj prestonici otvoriti svoju radnju.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Karleuša nam je nedavno otkrila da ju je Kanje blokirao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading