DANAS STARTUJE NOVA PROGRAMSKA ŠEMA RED TVa! Nakon štrajka - Željko Mitrović najavio potpuni REDizajn televizije, ovakva iznenađenja gledaoci nisu mogli da zamisle!

Autor:

Zabava

10.09.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored popularnih TV formata, Željko Mitrović najavio nove emisije koje će publika obožavati.

DANAS STARTUJE NOVA PROGRAMSKA ŠEMA RED TVa! Nakon štrajka - Željko Mitrović najavio potpuni REDizajn televizije, ovakva iznenađenja gledaoci nisu mogli da zamisle!

Foto: J Simonović / Pink Media Group

Kao što je Željko Mitrović najavio – danas startuje nova programska šema RED TVa. U čast novogpočetka, Mitrović je priredio matine sa popularnim RED TV licima i posle intrigantnih najava za novu RED TV sezonu – podelio kako nas pored proverenih TV formata očekuju nove emisije o kojima će brujati domaća javnost.

Republika

Foto: J Simonović / Pink Media Group

Voditelji RED TV-a

„Konačno je došao 9. septembar, dan kada RED TV kreće sa svojim skoro finalnim konceptom. Poptpuni koncept će se desiti kada startuje rijaliti „Farma 8“ na NARODNA TV. Programski koncept ove dve televizije baviće se ekranizacijom stvarnosti. Očekujem jednu mini eksploziju. Red je u svom profilu, obliku i formatu dobro pozicioniran. Ima publiku koju nemaju druge televizije, i jedina je televizija koja ima presek skupova sa internet populacijom. Na tome smo dodatno radili tako što smo ubacili modele interaktivnosti, koji su sada u obliku četa. U pitanju je lajv čet koji omogućava dvosmernu komunikaciju. Svi postojeći TV formati dobijaju nove oblike, poput „Pitam za druga“, „Ne gledam ti ja to“...Imaćemo emisiju koja će se zvati „Parti bajk“ koja će se ili danas ili sutra već pokrenuti. Njih osmoro – voditelji i gosti će pedalati ispred Beograda na Vodi, na Adi, a možda i u Knezu. Gosti neće samo biti zvezde, već i zanimljivi građani biti deo našeg programa. Pripremili smo mnoga iznenađenja koja će publika obožavati.“ – rekao je Mitrović.

Republika

Foto: J Simonović / Pink Media Group

Voditelji RED TV-a

Pored starih formata, osveženih novim ruhom, RED TV publika će imati priliku da gleda i nove emisije – Milica Kemez, Sanja Stanković, Anastasija Buđić, Lana Antić, Anđela Ašanin, Stefan Kandić – Kendi,Stefan Milošević – Panda, Bora Santana, Filip Đukić i Stefan Savin dobili su novinarsko pojačanje ukolegama Milici Krasić, urednici rubrike zabava na portalu Pink.rs, Nikoli Žugić, autoru i voditelju emisije "Intimna pitanja" i novinaru na portalu Pink.rs, novinaru Goranu Todoroviću, novinarki Sanji Arsić, novinaru Jovanu Iliću, poznatijem kao Joca novinar, autor "Rijaliti rešetanja" i Srđanu Zelembabi Zeleu, novinari – koji će voditi novu emisiju „RedAkciju“.

Predstavljanje nove RED TV programske šeme deveti je događaj od Mitrovićevih 30 dana - 30 događaja. Današnji pretenduje da ozbiljno zatrese medijsko nebo u Srbiji i još jednom postavi sasvim nove standarde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading