POMEREN POČETAK "ELITE 8": Šok-preokret četiri dana uoči SPEKTAKULARNOG OTVARANJA vrata Bele kuće, čelnici Pinka otkrili sve IZMENE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u istoriji ovog šou programa ulazak takmičara trajaće dva dana.

POMEREN POČETAK "ELITE 8":  Šok-preokret četiri dana uoči SPEKTAKULARNOG OTVARANJA vrata Bele kuće, čelnici Pinka otkrili sve IZMENE!

Foto: ST/D. KADIĆ

U septembru ove godine, očekuje nas još jedna spektakularna sezona rijalitija na Pink televiziji. Vlasnik televizije, Željko Mitrović, danas je održao konferenciju za medije povodom početka osme sezone rijaliti programa "Elita".

Nova sezona rijalitija "Elita 8" startovaće u subotu, 7. septembra u 21 čas, ali sa jednom značajnom promenom - ulazak takmičara će trajati čak dva dana, što je prvi put u istoriji ovog rijaliti programa.


Uoči početka "Elite 8", došlo je do iznenađujućeg obrta kada je učesnik Ivan Marinković saopštio da neće učestvovati u ovogodišnjem rijalitiju, navodeći da se oseća prevarenim.

Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i postalo jedno od glavnih tema uoči početka sezone.

 
Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Milica i Željko Mitrović otkrili izmene u programu

U domu takmičara Mione i Ša, komšije su primećivale neobično ponašanje Nenadovog oca, što je dodatno podgrejalo interesovanje za dešavanja uoči početka "Elite 8".

Očekivanja publike su veoma velika, s obzirom na to da su najavljene promene i napeta atmosfera pred početak sezone.


Produkcija je otkrila ime još jednog učesnika "Elite 8", koji se vraća u Belu kuću spreman da ponovo osvoji publiku. Ova vest je dodatno podigla uzbuđenje kod fanova rijalitija.

Pored "Elite 8", Mitrović je najavio početak emitovanja rijalitija "Farma 8" 28. septembra.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste informacija da će učesnici "Farme" živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje već u 22 sata.

Takođe, otkriveno je da će učesnici koji ispadnu iz "Elite" imati priliku da se takmiče u "Farmi", sa mogućnošću povratka u "Elitu" ako se pokažu u dobrom svetlu.

Očekuje nas uzbudljiva sezona rijalitija, puna iznenađenja, preokreta i napetih trenutaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading