PORODILA SE ANA RAJKOVIĆ, isplivala prva fotografija bebe! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezantativac i njegova supruga dočekali prvu ćerkicu kojoj su dali ime moćnog značenja!

PORODILA SE ANA RAJKOVIĆ, isplivala prva fotografija bebe! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Rajković i Predrag Rajković

Manekenka i supruga srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića, Ana Rajković, je postala majka po treći put. Ana i njen suprug već su roditelji dvojice sinova, Relje i Tadije, a sada su se radovali dolasku svoje ćerkice.

Na svojim Instagram profilima, Ana i Predrag podelili su srećne vesti sa svojim pratiocima, a brojne čestitke su se odmah nizale. Par je objavio da su dobili devojčicu koju su odlučili da nazovu Nora.

Foto: Instagram/rajkovicpredrag

Ana i Predrag Rajković sa Norom

Ime Nora, koje su izabrali za svoju ćerkicu, postaje sve češće u poslednjim godinama, iako je pre dvadesetak godina bilo prilično retko na našem području. Ovo lepo i jednostavno ime potiče sa severa Evrope, gde je bilo popularno još krajem 18. veka. Nora je skraćena verzija imena Eleonora, ali takođe može biti povezana i sa muškim imenom Norbert. U prevodu, ime Nora znači "sjaj sa severa", što dodaje poseban značaj i simboliku ovom imenu.

Nedavno, Ana Rajković je doživela veliku neprijatnost na društvenim mrežama kada je jedan korisnik iste vređao, a ona je odlučila da mu u identičnom stilu odgovori.

- Ova je stalno trudna. Kad god mi izleti na Instagramu, ona trudna pa trudna. Aman, ženo, radi nešto drugo osim što širiš noge - glasio je komentar upućen Ani Rajković, koja nije ostala ravnodušna na njega, već je rešila da odgovori:

- Da je tebi neko raširio noge možda ne bi bila ovako agresivna, pa bi umesto mačaka čuvala decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading