ANA RAJKOVIĆ U POLU GOLOM IZDANJU! U devetom mesecu izgleda OVAKO (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

11.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako bi joj pozavideo.

ANA RAJKOVIĆ U POLU GOLOM IZDANJU! U devetom mesecu izgleda OVAKO (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Najbolji fudbalski reprezentativac Srbije Predrag Rajković, nakon što je Srbija ispala sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, vreme provodi sa svojom izabranicom Anom. Oboje su objavili zajedničke slike na kojima možemo primetiti da ljubavi između njih ima više nego ikad, a takođe i da će svet uskoro obogatiti još jednim životom, kada se rodi njihova ćerkica Nora.

 

Ana je takođe na svom instagram profilu, podelila svoje fotografije u malo drugačijem izdanju za trudnice. Pozirala ispred ogledala u letnjoj haljini sa dubokim dekolteom i šlicem, kao i prorezom ispod grudi.

 

 

Inače, Ana i Predrag imaju dva sina, Relju i Tadiju, a nakon što je potvrdila da je u drugom stanju, priznala je da su ona i njen suprug dugo želeli da dobiju devojčicu.

 

 

Predragova supruga i dalje izgleda kao milion dolara, što i pokazuje na svom instagram profilu, čak iako je u poznoj trudnoći.

 

 

Da podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je završila još jedno veliko takmičenje eliminacijom sa Evropskog prvenstva već posle grupne faze. Dva boda uz jedan postognut gol razočarali su sve ljubitelje fudbala u našoj zemlji i sve kojima je Srbija u srcu. Prvu odugranu utakmicu protiv Engleza su izgubili rezultatom 1:0, drugu su igrali protiv Slovenije i završili su nerešenim rezultatom 1:1, a poslednju utakmicu su odigrali protiv Danske sa rezultatom 0:0. Time su, kao trećeplasirani sa 2 boda, lako ispali iz daljeg takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading