VODITELJKA POKAZALA TELO U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Osvanuo snimak pred porođaj, morala je ovo da zabeleži!

Autor:

Zabava

09.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kilibarda blista u trudnoći.

VODITELJKA POKAZALA TELO U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Osvanuo snimak pred porođaj, morala je ovo da zabeleži!

Foto: Aleksandar Krstović

Marija Kilibarda

Lepa voditeljka Marija Kilibarda, koja je nedavno proslavila 44. rođendan, otpočela je završne pripreme za rođenje prvog deteta. Na ulasku u deveti mesec kontroliše emocije i veoma je fokusirana na ono što je očekuje, s obzirom na to da je dugo maštala o vremenu kada će postati majka. Dugo je nosila tu želju, o kojoj nije želela da priča naglas. 

- Činjenica da još nisam ostvarena kao majka ne isključuje mogućnost da budem srećna, što u ovoj fazi života jesam. I nisam jedini primer. Sve ovo što sam sad, volela bih da zadržim, ali da ova današnja Marija sutra živi u jednom toplom domu sa dragom osobom i dečicom - govorila je voditeljka ranije.

Voditeljka je putem Instagrama podelila snimak u dugoj crnoj haljini i sa šeširom, na kojem se vidi da je njen stomak već "do zuba", i ne skida osmeh sa lica, pa je više nego jasno da joj trudnoća prija, a mnogi su zaključili da izgleda bolje nego ikada.

 

 

Podsetimo, pre četiri i po godine otpočela je vezu sa poslovnim čovekom Branislavom Vučelićem. Njihov moto bio je "lako ćemo se dogovoriti o tome gde će se putovati, ako znamo gde ćemo se vratiti". Gradili su odnos pun poštovanja, ništa nisu radili na silu i puštali su stvari da idu svojim tokom. Saglasili su se da oboje žele potomstvo, a u roku od tri nedelje zatrudnele su njene sestre Jovana i Olivera, te je Marija takav razvoj situacije protumačila kao dobar signal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading