ZBOG POTEZA JOVANE JEREMIĆ GORE DRUŠTVENE MREŽE, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ JE OVO TREBALO! Voditeljka otišla u ekstrem!

Autor:

Zabava

09.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanu Jeremić fanovi opominju zbog najnovijih fotografija.

ZBOG POTEZA JOVANE JEREMIĆ GORE DRUŠTVENE MREŽE, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ JE OVO TREBALO! Voditeljka otišla u ekstrem!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je na svom Instagram profilu podelila snimak u bikiniju, prikazujući niz fotografija tokom sunčanja. Ovo nije prvi put da Jovana deli deli detalje rezultate svakodnevnog treninga sa svojim pratiocima, a ovoga puta je posebno zapaženo to što je vidno smršala. Komentari pristalica su podeljeni - dok jedni smatraju da Jovana izgleda nikad bolje, drugi su zabrinuti da je možda previše oslabila.

 

 

Na svom Instagram profilu, voditeljka Jovana Jeremić je takođe objavila fotografiju svoje đačke knjižice, potvrdivši tako javnosti da je bila đak generacije. Ovo je posebno zanimljivo jer je poznato da joj je ta titula nepravedno oduzeta od strane škole koju je pohađala u Ljigu, o čemu je Jovana ranije govorila.

Jovana Jeremić je više puta isticala da je bila đak generacije u osnovnoj školi, ali da joj je ta titula nepravedno oduzeta. Ovom objavom, ona je odlučila da javno pokaže dokaz svog uspeha i da se suprotstavi nepravdi koja joj je naneta još dok je bila učenica. Fotografija đačke knjižice izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara podrške.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

 

Jovana Jeremić nastavlja da intrigira javnost svojim otvorenim pristupom na društvenim mrežama i neprestanim deljenjem detalja iz svog života. Njeni postovi i objave uvek izazivaju interesovanje, a njen rad na televiziji i angažman na društvenim mrežama čine je jednom od popularnijih javnih ličnosti u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading