SVI BRUJE O NJENOJ LJUBAVI SA BOROM ĐORĐEVIĆEM: Hitno se oglasila Maja Odžaklijevska!

Autor:

Zabava

09.09.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odgovorila na navode svoje koleginice!

SVI BRUJE O NJENOJ LJUBAVI SA BOROM ĐORĐEVIĆEM: Hitno se oglasila Maja Odžaklijevska!

Foto: ATA Images

Pevačica Maja Nikolić je nedavno navela da je najveća ljubav Bore Đorđevića bila njena koleginice Maja Odžaklijevska i da je ovaj tajna skrivana preko 50 godina. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Nikolić je govorila o Bori nakon njegove smrti

- Majo, oprosti mi što ću da kažem sad ovu tajnu dugu preko 50 godina. Maja Odžaklijevska je bila njegova velika ljubav kad su bili baš mladi, on onako visok, zgodan, a ona sa svojih 1,55, bili su parekselans par. Sve je prštalo od emocija i ljubavi između njih dvoje. Pesmu "Neke su žene pratile vojnike" je posvetio njoj - rekla je Nikolićeva Jovani Jeremić i dodala:

- Bora je bio hodajuća emocija, njega je čekala povorka devojka gde god bi se pojavio. On bi obično putovao autom, a iza njega bi išao šleper pun opreme. Kad bi stali i on izašao, kolona devojaka bi se sjatila oko njega - zaključila je Maja. 

Međutim, Odžaklijevska tvrdi da ovo nije istina.

- Da sam ja bila velika ljubav Bore Đorđevića vi biste to do sada znali. Nemojte se hvatati za izjave Maje Nikolić. To je moj komentar - rekla je ona za Informer.

Republika

Foto: ATA Images

Odžaklijevska tvrdi da Nikolićeva nije izneila istinu

Pre toga, Odžaklijevska je u razgovoru za TV prva otkrila neke pojedinosti u vezi sa Borom, te njihov odnos nazvala prijateljskim.

- Provela sam dobar deo života družeći se s Borom. Pamtiću sve one pesme koje je napisao za album "Kost u grlu". Saradnja s njim je bila savršena, imam hit koji se zove "Ti si moj sledeći promašaj", to je Bora napisao, u analima je svih realističnih pesama koje je on inače pisao. Bora je bio narodski čovek i kroz pesme je izražavao sve ono što je i narod osećao - zaključila je Maja Odžaklijevska. 

Maja je otkrila i da je Bora njoj u povoju karijere rekao: "Znaš, ja ću biti jako popularan" i ona je verovala u to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading