DONČIĆ ODAO POČAST BORI ČORBI: Evo koju pesmu je Slovenac izabrao da se oprosti od legende

Autor:

Sport

09.09.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA as još jednom dokazao koliki je čovek.

DONČIĆ ODAO POČAST BORI ČORBI: Evo koju pesmu je Slovenac izabrao da se oprosti od legende

Foto: Tanjug/AP

As Dalasa Luka Dončić

Jedan od trenutno najboljih košarkaša NBA lige, Luka Dončić je na svom Instagram profilu otkrio kako je u kolima slušao pesmu Bore Đorđevića, "Kad sam bio mlad" kao znak počasti preminulom rokeru. Ovaj gest pokazuje koliki uticaj muzika Riblje čorbe ima čak i van granica Srbije.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Luka Doncic

Ima dobar ukus za muziku: Luka Dončić

Osim toga, o Lukinom karakteru govori i njegov porodični život.

Proslavljeni NBA igrač i reprezentativac Slovenije srpskog porekla, Luka Dončić, prošle godine postao je otac devojčici kojoj su dali ime Gabrijela. Sa dugogodišnjom partnerkom Anamarijom Goltes, koju je zaprosio na veoma romantičan način, Luka uživa u svojoj ulozi oca, što pokazuje da je osim uspešnog sportiste i porodičan čovek.

Lukina partnerka Anamarija Goltes veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde je prati preko 200.000 ljudi. Neretko deli fotografije iz privatnog života, pružajući fanovima uvid u njihovu svakodnevicu i porodični život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

Iako je Luka Dončić vezan za svoj trenutni klub, spekulacije o njegovoj budućnosti u NBA ligi nikada ne prestaju. Svojim izuzetnim talentom i igračkim umećem, Dončić je privukao pažnju mnogih klubova, ali samo vreme će pokazati da li će se ove spekulacije pretvoriti u stvarnost.

Luka Dončić, kao jedan od najmlađih i najuspešnijih košarkaša današnjice, nastavlja da intrigira javnost kako svojim sportskim dostignućima, tako i van terena, kroz svoj lični život i interesovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading