MARIJA KILIBARDA HITNO OTKAZALA ODMOR: Lepa voditeljka ušla u deveti mesec, sve se dogodilo u POSLEDNJI ČAS!

Autor:

Zabava

09.09.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broji sitno do porođaja!

MARIJA KILIBARDA HITNO OTKAZALA ODMOR: Lepa voditeljka ušla u deveti mesec, sve se dogodilo u POSLEDNJI ČAS!

Foto: Amir Hamzagic/ATAImage

Lepa voditeljka Marija Kilibarda, koja je nedavno proslavila 44. rođendan, otpočela je završne pripreme za rođenje prvog deteta. Na ulasku u deveti mesec kontroliše emocije i veoma je fokusirana na ono što je očekuje, s obzirom na to da je dugo maštala o vremenu kada će postati majka. Dugo je nosila tu želju, o kojoj nije želela da priča naglas. 

- Činjenica da još nisam ostvarena kao majka ne isključuje mogućnost da budem srećna, što u ovoj fazi života jesam. I nisam jedini primer. Sve ovo što sam sad, volela bih da zadržim, ali da ova današnja Marija sutra živi u jednom toplom domu sa dragom osobom i dečicom - govorila je voditeljka ranije.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kilibarda sa svojim partnerom

Pre četiri i po godine otpočela je vezu sa poslovnim čovekom Branislavom Vučelićem. Njihov moto bio je "lako ćemo se dogovoriti o tome gde će se putovati, ako znamo gde ćemo se vratiti". Gradili su odnos pun poštovanja, ništa nisu radili na silu i puštali su stvari da idu svojim tokom. Saglasili su se da oboje žele potomstvo, a u roku od tri nedelje zatrudnele su njene sestre Jovana i Olivera, te je Marija takav razvoj situacije protumačila kao dobar signal.

- Okružena sam bebicama i tom najčistijom bebećom energijom. Računam da su mi sestre dale pelcer, koji sam zdušno prihvatila - rekla je tada Marija za "Gloriju".

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kilibarda je ušla u deveti mesec

U martu je obeležavala četvrtu godišnjicu veze sa izabranikom, imala je pri sebi test trudnoće sa dve crtice. Znala je da je u drugom stanju. Zato je, umesto na putovanju kako je prvobitno planirala, zančajan datum u emotivnom kalendaru proslavila ud omu.

- Hteli smo da odemo u neke terme na dva dana, ali smo otkazali u poslednji čas jer nas je mrzelo. Na kraju smo ostali kod kuće, kuvali, klopali, poželeli želje za budućnost, ušuškali se i opalili serijski maraton. Gde ćeš lepše - otkrila je za gorepomenuti časopis.

Do odlaska u porodilište ostalo je malo vremena. Bez mnogo frke, kako je to radila o dosadašnjem delu trudnoće, Marija će ispuniti sebi i Branislavu najveće želju i vratiti se kući sa devojčicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading