VESNA DEDIĆ PREVARENA U GRČKOJ: Procurio šok-snimak, voditeljka ZAPREPAŠĆENA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

09.09.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije znala šta ju je snašlo kad je stigla u popularno letovalište!

VESNA DEDIĆ PREVARENA U GRČKOJ: Procurio šok-snimak, voditeljka ZAPREPAŠĆENA! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Dedić

Popularna voditeljka i spisateljica Vesna Dedić doživela je veliku neprijatnost na svom letovanju u Grčkoj, o čemu je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, kako je navela, ona se sa svojom prijateljicom rezervisala hotel sa pet zvezdica na plaži, a onda ju je sačekalo šok-iznenađenje.

Republika

Foto: Instagram.com

Vesna Dedić doživela šok na letovanju

Snimke i fotografije podelila je na svom profilu, uz sledeći opis:

- Da se razumemo, mogu ja da letujem i da snimam pod šatorom, ali... Kako sam prošla, kao bos po trnju. Negde u maju se odlučimo da odemo u avgustu u Grčku, malo uživamo i snimamo promo kampanju za moj roman i Sajam knjiga u Beogradu. Da ne bih rizikovala, pozovem jednu uglednu agenciju. Tražim hotel sa pet zvezdica na plaži. Ponude luksuzni hotel, "zadovoljiće i najzahtevnije goste". Pogledajte ovo. Nemam kampanju za novi roman, ali se vidimo u svakom slučaju na Beogradskom sajmu - napisala je Vesna.

Uz snimke i fotografije objavila je i pesmu "Prevara", koju izvodu Aco Pejović.

Inače, Vesna je nedavno govorila o ljubavnim odnosima, te priznala da li joj je bitnije da postoji strast ili prijateljstvo.

- Najlepše je da postoji i strast, prijateljstvo, ljubav. Nažalost nisu svi odnosi takvi, razmišljala sam o tome dok sam pisala roman “Samo je tebe vredelo sresti”. Preduslov velike i trajne ljubavi je da početak bude prijateljstvo, a ne samo strast. Možda sam to rekla na osnovu sopstvenog iskustva, ja sam sve svoje veze koje sam nazivala ljubavnim, počinjala strastveno. Smatrala sam da je jedino smisleno tako, vidiš nekoga kažeš “Kako me je nasmejao, kakva su mu ramena, a usta..” i tako dalje, ulazila sam bezglavo u te odnose samo na osnovu strasti koju je taj neko izazvao u meni. To nije pametno i u jednom romanu sam junakinji stavila da razmišlja o toj temi i ona otprilike kaže “Bože koliko vremena smo potrošile birajući nove cipele, kaput, minđuše, frizuru, koliko smo pričale sa drugim ljudima da li kupiti ovaj ili onaj stan ili kola, a tako bezglavo smo, bez ikakvih informacija i promišljanja ulazile u odnose i rađale decu sa ljudima o kojima nismo znale ništa - rekla je ona u jednom intervjuu za Blic TV. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading