KEČAP SE NAPLAĆUJE DVA EVRA! Srbe šokirao fiskalni račun u Grčkoj

Autor:

Vesti

09.08.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svaki račun se mora razjasniti."

KEČAP SE NAPLAĆUJE DVA EVRA! Srbe šokirao fiskalni račun u Grčkoj

Foto: Shutterstock

Na Instagram stranici nikana.gr pojavila se zabrinjavajuća objava u kojoj turisti ukazuju na problem sa ugostiteljskim uslugama u Sartiju, Grčka. Prema njihovim navodima, ugostitelji su im naplaćivali dodatne iznose koji nisu odgovarali stvarnoj konzumaciji.

- Mi smo već par dana u Sartiju. Po restoranima obavezno uz bilo koju konzumaciju, da li je piće ili hrana, tražiti fiskalni račun. Ali i kada dobijemo fiskalni račun, oni kucaju i što nismo poručili. U piceriji zamalo da nam uzmu 'greškom' 10 evra, a u nekoj taverni pet evra - navodi se u objavi i dodaje: 

- Svaki račun se mora razjasniti. Neki par što je bio do nas isto imali problem. I neverovatno mi da u piceriji naplaćuju kečap dva evra. Kucali su nam tri gazirana soka iako je samo jedna bila poručena. Hleb i vodu koju nismo tražili uredno su naplatili, ali ajde... Jedva smo izvukli pet evra od konobara. Na kraju smo zvali vlasnika i onda nam je bilo vraćeno. Nije stvar ni u dva, tri ili pet evra, već u obmani i time što nas prave ludima.

Sarti je popularno turističko odredište koje se nalazi na severoistoku poluostrva Halkidiki u Grčkoj. Ovo malo obalsko mesto je poznato po svojoj prelepoj obali, kristalno čistom moru i slikovitim plažama. Sarti je idealno za one koji traže opuštanje uz more, sa brojnim restoranima, tavernama i kafićima uz obalu.

U blizini se nalaze i brojne prirodne lepote, kao što su staze za pešačenje i predivni pogledi na okolne planine. Sarti je poznat i po svojoj prijatnoj atmosferi i prijateljskim domaćinima, ali je važno da posetioci budu obazrivi i obrate pažnju na sve troškove i račune prilikom boravka u ugostiteljskim objektima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading