DULE SAVIĆ ISKRENO O BORI ČORBI! Evo šta sportista kaže o pokojnom rokeru! Znao da je u lošem stanju!

Autor:

Zabava

08.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora je pre svega ogromna, možda i najveća legenda među srpskim rokerima.

DULE SAVIĆ ISKRENO O BORI ČORBI! Evo šta sportista kaže o pokojnom rokeru! Znao da je u lošem stanju!

Foto: ST/D. KADIĆ

Čuveni fudbaler Dule Savić bio je na ivici suza kada je govorio o smrti legendarnog rokera Bore Ðorđevića. On je pričao o tome kakav je trag Čorba ostavio u muzici na domaćem terenu, kao i kako je on i kada slušao njegove pesme.

Bora je pre svega ogromna, možda i najveća legenda među srpskim rokerima, pesnicima i među Zvezdašima. Do skoro smo se dopisivali i slali poruke jedan drugome. Znao sam da je u lošem stanju. Njegovo zdravlje je bilo odavno ugroženo. On se borio koliko je mogao, ali ne možete preko onoga što nije u vašoj moći - rekao je Savić i dodao:

Foto: Starsport

Bora Čorba

 

Kada sam čuo... Video sam na mrežama da je u bolnici. Hteo sam da mu napišem poruku. Nismo znao šta bih pametno mogao da napišem, a da ne bude ono otrcano: "Drži se druže. Pobedićeš". A znam koliko je loše da ni Džingis-kan ne može to da pobedi, a kamoli on. Njegova muzika značila je mnogo, a pesme smo voleli i volećemo uvek. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika, E-Stock

Bora Čorba

 

Proslavljeni fudbaler je istakao i to da je Bora svoje teško stanje uvek okretao na šalu.

Foto: ST/D. KADIĆ

Dule Savić

 

- To je ono što je nas, njegove drugare, prijatelje i Zvezdaše i vojvode, kako smo jedan drugog zvali, držalo u ljudskosti, ljubavi i da odbacujemo to njegovo putovanje, kako je i sam rekao, Plavim vozom. Spremite Plavi voz jer mu je zdravlje otiŝlo skroz na skroz" - izjavio je Dule Savić u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom".

Inače, kako smo ranije pisali Bora Čorba je bio u svađi sa sinom jedno vreme, pre nego što mu se zdravstveno stanje pogoršalo, a sve jer su se raspravljali oko alkohola i toga da Bora treba da prestane da pije. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading