SIN DARE BUBAMARE DIVLJA PO PUTU: Objavio stravičan snimak - UGROZIO BEZBEDNOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se skandalozni snimak sina Dare Bubamare.

SIN DARE BUBAMARE DIVLJA PO PUTU: Objavio stravičan snimak - UGROZIO BEZBEDNOST! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Futog, malo mesto nadomak Novog Sada, postalo je centar pažnje na društvenim mrežama nakon što je Konstantin Kesić, sin poznate pevačice Dare Bubamare, objavio dramatičan snimak vožnje kroz to mesto.

Na snimku se vidi kako Konstantin nesavesno vozi preko 60 km na sat, i to u delu gde je ograničenje brzine 30 km na čas. On ima samo 15 godina, što je dodatno uznemirilo javnost i izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama.


Nakon što je snimak postao viralan, korisnici društvenih mreža su burno reagovali. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog Kostine vožnje, ističući da je to nedopustivo ponašanje, pogotovo s obzirom na to da je reč o maloletnoj osobi. Takođe, nije izostala ni kritika na račun Dare Bubamare, poznate po brzoj vožnji, pa su mnogi komentarisali da je Kosta možda nasledio majčinu strast prema brzoj vožnji.

Nakon što je snimak postao viralan, reagovali su i nadležni organi. Očekuje se da će policija preduzeti odgovarajuće mere kako bi se utvrdile sve činjenice u vezi sa ovim incidentom. Takođe, očekuje se i reakcija javnosti koja će pratiti dalji razvoj situacije.

Foto: printscreen

Dara Bubamara Insagram

 


Ovaj incident je podigao mnogo prašine i pokrenuo važnu temu odgovornog ponašanja u saobraćaju. Posebno je bitno istaći da je Kosta maloletna osoba i da je važno da se mladi ljudi edukuju o važnosti pridržavanja saobraćajnih propisa i odgovornog ponašanja za volanom. Takođe, roditelji imaju ključnu ulogu u edukaciji svoje dece o važnosti poštovanja saobraćajnih pravila i odgovornog ponašanja u saobraćaju.

Incident koji je izazvao Kosta Kesić svojom nesavesnom vožnjom izazvao je veliku pažnju javnosti. Očekuje se da će nadležni organi preduzeti odgovarajuće mere, a ovaj slučaj je istakao važnost odgovornog ponašanja u saobraćaju, posebno kada je reč o mladim vozačima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading