OSTROG KRIJE NAJVEĆU BORINU TAJNU O PESMI "POGLEDAJ DOM SVOJ ANĐELE"! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Zabava

08.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OSTROG KRIJE NAJVEĆU BORINU TAJNU O PESMI "POGLEDAJ DOM SVOJ ANĐELE"! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ATA Images

Bora Čorba

Srpski telegraf u izdanju za nedelju, 8. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • POTRESNE REČI KUMA SLAVNOG MUZIČARA: Ostrog krije najveću Borinu tajnu o pesmi "Pogledaj dom svoj anđele"

Tek posle smrti Bore Đorđevića otkrivena je velika tajna legendarnog rokera, njegova veza s Manastirom Ostrog, koji je poslednji put posetio 15. juna ove godine.

Naime, njegov kum, slavni bokser Miodrag Perunović je na komemoraciji u čačanskom Kulturnom centru ispričao nepoznate detalje od pre gotovo četiri decenije.

  • PREDSEDNIK U LJUBOVIJI S NARODOM I PREDSTAVNICIMA RUDARSKE FIRME: Vučić rešetao direktore Rio Tinta, postavio im tri ključna pitanja

Satima je juče u Ljuboviji trajao razgovor predsednika Aleksandra Vučića s narodom i predstavnicima kompanije "Rio Tinto". Glavna tema, naravno, litijum.

Predsednik Vučić zatražio je od predstavnika "Rio Tinta" čvrste garancije da će životna sredina biti očuvana i posle eventualnog otvaranja rudnika litijuma.

  • ŠOK PREPISKA RADOJA ZVICERA: Poslao ubice u Atinu, a oni, imbecili, pali zbog tuče

Radoje Zvicer, vođa "kavačkog klana", nazivao je izvršioce ubistva Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini imbecilima jer su uhapšeni zbog tuče nekoliko dana pre samog zločina, navodi se u optužnici.

U zaplenjenoj prepisci s kriptovane aplikacije Skaj Zvicer je poslao poruku u kojoj se navodi:

- 43h (43.000 evra, prim. aut.) je ispalo što smo izvadili ove imbecile - aludirajući da je toliko novca platio da Marko Petković, Ljubomir Lainović i Milinko Brašnjović, koji su 5. januara 2020. uhapšeni u Grčkoj, budu pušteni na slobodu.

  • UVERTIRA ELITE 8: Prštalo na sve strane u karantinu

Osma sezona najgledanijeg rijaliti šou programa "Elita 8" počela je spektakularnim programom na televiziji Pink, a skandali među učesnicima su počeli već u karantinu, pre nego što su se uselili u Belu kuću.

Sudar rivala, starih rijaliti-učesnika, koji su već bili deo "Elite", ali i "Zadruge" pre toga, i novih, koji su morali da se nekako izdvoje iz mase, desio se već u vili "Vertigo", gde su bili smešteni noć uoči početka nove sezone i gde su izbili prvi skandali.

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 8. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading