NEMANJA NIKOLIĆ PROGOVORIO O SVAĐI SA TANJOM SAVIĆ! Pomenuo još jednog kolegu! Evo šta je prava istina!

Autor:

Zabava

07.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neću biti na Tanjinom koncertu. Od srca joj želim pet punih Arena, tvrdi pevač.

NEMANJA NIKOLIĆ PROGOVORIO O SVAĐI SA TANJOM SAVIĆ! Pomenuo još jednog kolegu! Evo šta je prava istina!

Foto: printscreen

Nemanja Nikolić, pevač koji je započeo svoju muzičku karijeru u takmičenju "Zvezde Granda", podelio je sa javnošću detalje o svojim odnosima sa kolegama iz tog perioda života. Govoreći o svojim iskustvima, istakao je da, i pored nekadašnjeg bliskog prijateljstva, više nije u kontaktu sa Tanjom Savić. Ipak, ističe da joj želi sve najbolje u životu, porodici i karijeri, bez obzira na njihovu udaljenost.

Foto: printscreen

Nemanja Nikolić

 

Neću biti na Tanjinom koncertu. Od srca joj želim pet punih Arena. Volim je, poštujem je, počeli smo zajedno i ona je u jednom periodu mog života, kao i cela ekipa ostavila neizbrisiv trag. To ne može da se zaboravi. Jeli smo isti hleb, živeli zajedno. Vreme je učinilo svoje, otkako su nas rastavili, svako je otišao na svoju stranu. Normalno je da se više ne družimo kao nekad – priča Nemanja, prenosi Grand, pa dalje dodaje: 

Foto: ATA Images

Tanja Savić

 

Stevan je moj kum, krstio je moju dečicu, sa Darkom se družim, sa Banetom se viđam, sa Slavicom se čujem, a ona se nekako odvojila od svih nas. Da li je to uradila sama ili joj je neko rekao, ne znam stvarno. Čak smo i hteli da napravimo turneju povodom dvadesetogodišnjice, svi smo bili za, ona nije htela, nije želela. Možda je ona htela, ali njen menadžering nije dozvoljavao, ne znam, neću da ulazim u to. Najiskrenije od srca joj želim sve najbolje u životu, porodici, dečici i da napuni 15 Arena.

Nemanja je istakao da se posvetio porodici i vodi miran način života, te da je muzici ostao privržen iako se čini da se povukao sa scene. Otkrio je da je njegov život ispunjen porodičnim trenucima i uživanjem u prirodi, te da planira da se penzioniše mlad i provede život u prirodi sa svojom porodicom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading