ZEJNA NASTUPILA NA PRAJDU! Pevačica se obratila prisutnima, pa zapevala svoje najveće hitove!

Autor:

Zabava

07.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zejna je održala maestralni nastup koji je oduševio prisutne svojim moćnim glasom i energijom.

ZEJNA NASTUPILA NA PRAJDU! Pevačica se obratila prisutnima, pa zapevala svoje najveće hitove!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Foto:  

Danas, 7. septembra, u Beogradu se održava Parada ponosa, a kuma ovogodišnjeg Prajda je pevačica Zejna Murkić. Šetnja je započela u 16 časova, a nakon nje je usledio zabavni program u parku Manjež.

Zejna je održala maestralni nastup koji je oduševio prisutne svojim moćnim glasom i energijom. Posebno je atmosferu podigla kada je zapevala svoj hit "Najbolja", na šta je masa odgovorila skandiranjem iste reči.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zejna Murkić

Pored muzičkog angažmana, Zejna se ističe i kao aktivistkinja za prava marginalizovanih grupa. Ističući svoje lično iskustvo kao Romkinje, istakla je da je susretala sa diskriminacijom i lošim komentarima. Ipak, ona poručuje da je najbolje ohrabrenje pronaći u sebi, voditi se svojim putem i boriti se za ono što smatrate ispravnim. Njena inspirativna poruka podstiče ljude da idu napred i ne dozvole da ih bilo šta omesti u ostvarivanju njihovih ciljeva.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zejna Murkić

 

Osim Zejne, na ovogodišnjoj Paradi ponosa nastupaju i druge poznate ličnosti poput Tijane Bogićević, Zoe, Zorje, Iva Lorens i drugih. Program Parade ponosa takođe uključuje šetnju, muziku i druge zabavne aktivnosti, pružajući podršku i promovišući prihvatanje i različitost.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zejna Murkić

 

Zejnina uloga kao kume Parade ponosa doprinosi važnom društvenom događaju, ističući važnost borbe za ljudska prava i prihvatanje različitosti u našem društvu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading