POSLEDNJA PESMA KOJU JE NAPISAO BORA ĐORĐEVIĆ RAZARA DUŠU! Saopštena konačna odluka pred SAHRANU, kolega otkrio želju rokera!

Autor: P. R. / M. I.

Zabava

07.09.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na njima je da očuvaju sva Borina dostignuća.

POSLEDNJA PESMA KOJU JE NAPISAO BORA ĐORĐEVIĆ RAZARA DUŠU! Saopštena konačna odluka pred SAHRANU, kolega otkrio želju rokera!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nikola Zorić

Danas, u rodnom gradu Čačku, održava se sahrana legendarnog rokera Bore Đorđevića, poznatijeg kao Bora Čorba. Čitav grad se oprašta od jednog od najznačajnijih muzičara na ovim prostorima, čiji je životni put počeo upravo u Čačku. Bora je u više navrata isticao želju da bude sahranjen baš u svom rodnom gradu, a ta želja se sada ostvaruje na Gradskom groblju.

Porodica, prijatelji i brojne kolege okupili su se danas u Kulturnom centru, kako bi održali govor i poslednji put se oprostili od slavnog rokera, a Nikola, njegov prijatelj iz benda "Riblja Čorba" otkrio je detalje o poslednjoj pesmi koju je Bora napisao, pa saopštio da će oni ispuniti njegovu želju i očuvati sva dostignuća:

 

- Bora je napisao nedavno poslednju pesmu za nas poslednji album i obaveza porodice i naše grupe biće ta njegova dostignuća očuvamo - rekao je Nikola Zorić iz benda "Riblja Čorba".

Iako je Bora Čorba bio poznat po svojim muzičkim uspesima, bio je jednako poznat i po svojim kontroverznim izjavama i stavovima. Njegova otvorenost i hrabrost da iznese svoje mišljenje naišla je na različite reakcije, ali je svakako doprinela njegovom statusu ikone rok scene.


Bora Čorba je ostavio neizbrisiv trag u muzici, ali i u srcima obožavalaca. Njegova autentičnost, energija i harizma će zauvek ostati kao deo muzičke istorije. Sahrana će biti prilika da se oproste od velikog umetnika, ali će njegovo nasleđe živeti kroz njegovu muziku i sećanja koja je ostavio za sobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading