VENDI NIKAD NE PRIČA O MUŽU, A ZA TO IMA JAK RAZLOG: Pevačica godinama krila da sa ovim fudbalerom ima prelepu ćerku (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On nije hteo da se ekpsoniraju u javnosti.

VENDI NIKAD NE PRIČA O MUŽU, A ZA TO IMA JAK RAZLOG: Pevačica godinama krila da sa ovim fudbalerom ima prelepu ćerku (FOTO)

Foto: RTV Pink

Poznata pevačica Vesna Vukelić Vendi, iako je često prisutna u javnosti, veoma pažljivo čuva privatni život, posebno kada je reč o suprugu Branimiru Banjcu i njihovoj ćerki Nikoleti.

Vendi je otkrila da je razlog tome što smatra da intima ne pripada javnosti, te da je to deo nje koji želi da zaštiti od očiju javnosti.


Međutim, suprug poznate pevačice, Branimir Banjac, poznat je javnosti kao bivši fudbaler OFK Beograda. Iako se trudio da se drži podalje od medijske pažnje, nedavno je njegova fotografija isplivala na Jutjub platformi, što je izazvalo dodatnu radoznalost javnosti.
Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Branimir Banjac ne želi da se njegova porodica eksponira 

Vendi je otkrila da je njihov odnos potpuno drugačiji, te da on nikada nije gušio njene želje i važne stvari u njenom životu. Ova zanimljiva činjenica o njihovom odnosu budi dodatnu radoznalost javnosti o njihovom porodičnom životu.


Iako su javne ličnosti, Vendi i Branimir veoma vode računa o svojoj privatnosti, a Vendi je istakla da se uzdržava od javnih istupa o svojoj porodici iz istog razloga zbog kojeg ni njen suprug ne želi da bude eksponiran.
Republika

Foto: printscreen/instagram

Vesna Vukelić Vendi je veoma ponosna na ćerku Nikoletu

Ovakav stav očigledno predstavlja važan deo njihovog odnosa i porodične dinamike.

Vendi je jasno stavila do znanja da je njihova intimnost nešto što žele da sačuvaju samo za sebe, dok se javnom prostoru predstavljaju isključivo kroz svoj profesionalni rad.

Ovaj stav o privatnosti i javnom životu predstavlja zanimljivu i posebnu crtu u životu ove poznate pevačice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading