VELIKO SLAVLJE U DOMU TAMARE MILUTINOVIĆ I DARKA JEVTIĆA! Bračni par sa svima podelio NAJVEĆU RADOST - ČESTITKE PLJUŠTE SASVIH STRANA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

05.09.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove fotografije otkrivaju sve!

VELIKO SLAVLJE U DOMU TAMARE MILUTINOVIĆ I DARKA JEVTIĆA! Bračni par sa svima podelio NAJVEĆU RADOST - ČESTITKE PLJUŠTE SASVIH STRANA! (GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić danas su proslavili prvi rođendan svoje ćerkice Emili. Odlučili su da proslavu organizuju van grada, za porodicu i bliske prijatelje, vodeći računa o svakom detalju, kako bi malenoj Emili upriličili što lepše slavlje.

Nežne boje i čarobni dekor

Svuda su bili postavljeni baloni, zamak na naduvavanje i velike lopte u koje može da se uđe. Tamara je za ovu priliku odabrala haljinu cvetnog dezena, dok je njena i Darkova ćerkica u beloj haljinici i izgleda baš kao mala princeza.

Ovo slavlje su uveličale svojim prisustvom i mnoge poznate ličnosti. Međunjima su se našli Katarina i Marko Gobeljić, Uroš Živković, Dragica Zlatić, Aleksandra Mladenović, Petar Mitić, Ivana Pavković i Ljuba Perućica sa suprugom.

Tamara nikad emotivnija: Drama kroz koju je prošla

U nedavnom intervjuu, Tamara Milutinović je progovorila o teškim trenucima kroz koje je prošla, otkrivajući da su joj doktori prvobitno saopštili da je izgubila bebu, da bi nakon mesec dana saznala da je ona ipak još tu. Ova emotivna priča dodatno je učvrstila vezu između nje i njenog partnera Darka Jevtića, dok su zajedno prolazili kroz teške trenutke.

Tamara je istakla koliko je zahvalna na svojoj porodici i podršci svojih bliskih prijatelja tokom ovog perioda, naglašavajući važnost ljubavi i podrške u teškim vremenima.

Tamara je potom otvorila dušu o svojim prihodima, otkrivajući vrtoglave cifre o kojima mnogi ćute. Ova iskrenost i transparentnost su naišle na pozitivne reakcije kod publike, pokazujući da poznate ličnosti takođe prolaze kroz finansijske izazove i uspone.

Sada uživaju u sreći i porodici

Prvi rođendan Emili obeležen je kao jedan od najvažnijih događaja u životu Tamare Milutinović i Darka Jevtića, a njihova ljubav prema njihovoj ćerkici bila je centralna tema ovog slavlja. Uz podršku porodice i prijatelja, ovo slavlje ostaje duboko urezano u srcima svih prisutnih, obeležavajući jednu divnu godinu u životu male Emili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading