"Neka njegova duša nađe večni mir": EDI GRANT POTRESEN ZBOG SMRTI BORE ČORBE, oglasio se emotivnom porukom!

Autor:

Zabava

06.09.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Riblje čorbe biće sahranjen sutra u rodnom Čačku.

"Neka njegova duša nađe večni mir": EDI GRANT POTRESEN ZBOG SMRTI BORE ČORBE, oglasio se emotivnom porukom!

Foto: Kingsley Davis / Alamy / Alamy / Profimedia

Legendarni Borisav Bora Đorđević sutra će biti ispraćen na večni počinak. Prema sopstvenoj želji, roker će biti sahranjen u rodnom Čačku, gde će se porodica i prijatelji poslednji put oprostiti od velikog muzičara. Javnost je potresena zbgo smrti Đorđevića i mnoge poznate ličnosti oglasile su se potresnim rečima. Sada je to učinio i čuvebi Edi Grant sa kojim je Bora davnih dana snimio pesmu "Amsterdam".

- Upravo sam obavešten da je preminuo moj prijatelj i kolega umetnik Bora sa kojim sam snimio pesmu "Amsterdam" pre četrdesetak godina. Njegovoj porodici, prijateljima i brojnim fanovima izražavam iskreno saučešće. Neka njegova duša nađe večni mir - napisao se Edi na Instagramu, uz zajedničku fotografiju.

 

 

Kovčeg sa telom muzičara Bore Đorđevića stigao je sinoć u Čačak. Kovčeg je dočekao njegov prijatelj iz detinjstva, inače čuveni čačanski patolog dr Prle Savić. Sahrana je sutra u 14.30 časova, opelo je u 14 sati, a primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku. 

Kako je Republika saznala, frontmen Riblje čorbe će biti ispraćen na večni počinak pesmom "Pogledaj dom svoj, anđele" u izvođenju hora čačanske Gimnazije, a Čorba će biti sahranjen u zbog njega otvorenu Aleju zaslužnih građana na Gradskom groblju u Čačku.

Usponi i padovi obeležili su život velikog rokera, koji je osvajao rečima, notama i osmehom. Za 72 godine života stekao je karijeru dostojnu svetske slave. O njemu su kružile razne priče, ali svi su saglasni u jednom - Bora je bio talenat kakav se jednom rađa. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading