NEPOZNATI DETALJI IZ ČORBINE BIOGRAFIJE: BORI ČETIRI SMRTI UBILE ŽIVOT! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Zabava

06.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

NEPOZNATI DETALJI IZ ČORBINE BIOGRAFIJE: BORI ČETIRI SMRTI UBILE ŽIVOT! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ATA Images

Srpski telegraf u izdanju za petak, 6. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • NEPOZNATI DETALJI IZ ČORBINE BIOGRAFIJE: BORI 4 SMRTI UBILE ŽIVOT

Jedan, jedini i neponovljivi Borisav Bora Đorđević (1952-2024), frontmen Riblje čorbe, preminuo je prekjuče u 72. godini. Usponi i padovi obeležili su život velikog rokera, koji je osvajao rečima, notama i osmehom.

Za 72 godine života stekao je karijeru dostojnu svetske slave. O njemu su kružile razne priče, ali svi su saglasni u jednom - Bora je bio talenat kakav se jednom rađa. Dok je sa scene grmeo rokenrol, Bora je doživeo i preživeo mnogo toga, a tragedije su ostavile na njegovom srcu duboke ožiljke. "Ja sam davno mrtav, još od onog dana... Živim zbog drugih, meni je svejedno", samo su neki od stihova kojima je Bora iskazao svoju tugu.

  • VUČIĆEVA PORUKA: NE PLAŠIM SE NI MOTKI NI SEKIRA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da se predsednik partije SRCE Zdravko Ponoš služi jezikom uvreda i podsetio da je on u Loznici dobio 67 odsto glasova, a Ponoš 11 procenata.

- Nisam se plašio ni kad su me čekali s motkama i sekirama. I nikada se nisam ničega plašio u životu, sem Boga i sopstvene savesti. Ali to pokazuje koliko ti ljudi uvek polaze od sebe. Kao i kada vam govore o tome kako je neko negde uzeo pare i tada polaze od sebe. Znaju sebe odlično, pa misle da su svi drugi takvi kao što su oni. Tako vam je i oko nekih odluka koje se donose, a vezane su za litijum. Ali to je taj jezik uvreda i nešto što im priliči - prokomentarisao je Vučić.

  • OVAKVA GODINA SE NE PAMTI: SUŠA UBI SVE ŽIVO

Višemesečne suše u Srbiji ozbiljno su uzdrmale poljoprivredni i energetski sektor u Srbiji. Stručnjaci očekuju 25 do 30 odsto manje prinose, što je šteta koja se meri između 400 i 500 miliona evra, a mini-hidrocentrale širom Srbije su stale jer su reke ili presušile ili imaju nedovoljnu snagu da pokreću motor turbine.

  • ČETVORO UBIJENO, DEVETORO RANJENO: AMERIČKI MONSTRUM IMITIRAO KOSTU

Kolt Grej (14) ubio je u srednjoj školi u Vajnderu u Džordžiji dvoje nastavnika i dvojicu vršnjaka, po istoj matrici po kojoj je Kosta Kecmanović izvršio masakr u "Ribnikaru" prošle godine.

Devetoro povređenih, osmoro đaka i jedan nastavnik prevezeni su u bolnicu, a Greju će se suditi kao odrasloj osobi.

  • HAOS U NAJAVI: JANJUŠ SA BIVŠOM ŽENOM I LJUBAVNICOM ULAZI U ELITU 8

Bivši učesnik rijalitija "Elita" Marko Janjušević Janjuš u pregovorima je s produkcijom Pinka da uđe u narednu sezonu rijalitija, a kako smo saznali, ponudu su dobili i njegova bivša supruga Ena, kao i bivša devojka Aneli Ahmić, koja je već bila na sistematskom pregledu.

Bivši košarkaš će se opet naći na velelepnom imanju u Šimanovcima, ali će situacija s njegovim boravkom po svemu sudeći biti dinamičnija ako u rijaliti uđu i njegove nekadašnje partnerke.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 6. septembar

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading