SVOJU POSLEDNJU PESMU BORA JE NAPISAO ŽELJKU! Pevač otkrio šta je bilo u PORUCI na koju Čorba NIKADA NIJE ODGOVORIO!

Autor:

Zabava

05.09.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je samo jedna od brojnih emotivnih priča o Bori Đorđeviću, koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj muzici i ostavio dubokog utiska na mnoge svoje kolege i prijatelje.

SVOJU POSLEDNJU PESMU BORA JE NAPISAO ŽELJKU! Pevač otkrio šta je bilo u PORUCI na koju Čorba NIKADA NIJE ODGOVORIO!

Foto: ATA Images

Nakon tragične vesti o smrti frontmena grupe "Riblja Čorba", javnost je potresena, a mnoge slavne ličnosti su se oglasile kako bi podelile svoje uspomene na Boru Đorđevića. U emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji Borin kolega, Željko Samardžić, podelio je dirljivu priču o svom dugogodišnjem prijateljstvu sa preminulim.

Početak dugogodišnjeg prijateljstva

Željko je otkrio da su se on i Bora upoznali sedamdesetih godina, kada je Bora bio sa grupom "Suncokreti". Kasnije su se ponovo sreli devedesetih, a samaradnja im je postala još jača.

Foto: ST/Nikola Mutić

Željko Samardžić

Poslednja pesma za Željka

Jedna od emotivnih anegdota koju je Željko podelio jeste priča o poslednjoj pesmi koju je Bora napisao i poklonio njemu. Kroz svakodnevnu komunikaciju i razmenu video klipova sa koncerata, Bora je odlučio da napiše pesmu za Željka, kako bi imao uspomenu od njega. Samardžić je istakao da je snimio tu pesmu u studiju i poslao je Bori, koji je bio oduševljen.

Poslednja poruka i podrška

Kako je Željko otkrio, poslednja poruka koju je poslao Bori bila je izraz podrške, svestan njegovog teškog zdravstvenog stanja. Nakon 16. avgusta, nisu se više čuli, ali je Željko svakodnevno slao poruke podrške, izražavajući ljubav i podršku, iako je znao da je Bora u teškoj situaciji.

- Od 16. avgusta se nismo više čuli, ni dopisivali. Ja sam svaki dan slao putem telefona poruke podrške, bez obzira što sam znao kakvo je stanje, šta se događa. Rekao sam mu: Brate da znaš da sam uz tebe i da te volim, izdrži, ti si moj heroj. Izgubio je tu bitku tužan sam jako zbog toga - priznao je Željko za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading