"BIO JE DEO PORODICE, DEO NAŠE DNK!" Dušica Jakovljević SE UGUŠILA U SUZAMA na pitanje O BORI ČORBI! (VIDEO)

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

05.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova emotivna reakcija Dušice Jakovljević pokazuje koliko je Bora Đorđević bio važan deo njenog života i koliko je njegova smrt ostavila dubok trag u njenom srcu.

Poznata voditeljka, Dušica Jakovljević, danas je prisustvovala proslavi povodom otvaranja Narodne TV, na kojoj će biti emitovan popularni rijaliti "Farma", kao i emisija "Elita" koju će i dalje voditi. Dušica je za medije istakla da će imati ulogu i na Narodnoj TV, ali nije otkrila detalje, ostavljajući prostora za iznenađenja.

Novi počeci na Narodnoj TV

- Videćete koja mi je uloga u Narodnoj TV, neću još ništa da vam otkrivam. Biću ispred kamere. Ima mnogo mladih i talentovanih ljudi, koji su od skoro u ovom poslu i koji mnogo mogu da napreduju. I dalje ćete me gledati u 'Eliti', vidimo se na ulasku u rijaliti u subotu i nedelju - rekla nam je Dušica.

Emotivni trenutak

Međutim, atmosfera se promenila kada su je novinari upitali o preranoj smrti Bore Đorđevića. Dušica je emotivno odreagovala na ovo pitanje, rasplakavši se tokom odgovora.

- Sada će ispasti da ja kao stalno nešto plačem... Na koncertu 'Riblje čorbe' sam bila prvi put kada sam imala dve i po godine, tata me odveo na koncert... Ja mislim i dalje da se to nije dogodilo... Imam taj odbrambeni sistem kada je reč o smrti dragih ljudi, tako da... Imala sam prilike da ga upoznam, mislim da sam davno radila sa njim. Još ne mogu da prihvatim njegovu smrt. Trudila sam se da ne pratim portale... Ne mogu još da prihvatim da je preminuo. Bora Čorba je deo porodice, deo naše DNK - rekla je Jakovljević za medije.

Ova emotivna reakcija Dušice Jakovljević pokazuje koliko je Bora Đorđević bio važan deo njenog života i koliko je njegova smrt ostavila dubok trag u njenom srcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading