TELO BORE ČORBE STIŽE U ČAČAK! Ovim SPECIJALNIM VOZILOM roker odlazi na poslednje putovanje! (FOTO)

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

05.09.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borino telo se prevozi za Srbiju specijalnim vozilom, a ovo poslednje putovanje iz Ljubljane do rodne grude biće još jedan emotivni momenat za sve koji su voleli i poštovali njegov rad!

TELO BORE ČORBE STIŽE U ČAČAK! Ovim SPECIJALNIM VOZILOM roker odlazi na poslednje putovanje! (FOTO)

Foto: ATA Images, printscreen/threads

Legendarni roker Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", biće sahranjen u subotu u svom rodnom Čačku. Nakon višednevne žalosti i brojnih emotivnih oproštaja, došlo je vreme za konačni ispraćaj ovog muzičkog velikana. Poznato je da će hor čačanske gimnazije izvesti čuvenu pesmu "Pogledaj dom svoj, anđele" na sahrani, koja će biti održana u skladu sa svim merama bezbednosti.

Poslednji pozdrav iz Ljubljane

Bora Đorđević preminuo je u 72. godini života u Ljubljani nakon duge i teške bolesti, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji jugoslovenske i srpske rok muzike. Njegovo telo će biti prevezeno za Srbiju specijalnim vozilom, a ovo poslednje putovanje iz Ljubljane do rodne grude biće još jedan emotivni momenat za sve koji su voleli i poštovali njegov rad.

Na društvenim mrežama je isplivao i snimak vozila kojim će legendarni roker doći u Čačak, a dolazak vozila se uskoro očekuje.

Komemoracija i sahrana

Pre sahrane, biće održana komemoracija u Kulturnom centru Čačak na Trgu narodnog ustanka, s početkom u 11 časova. Nakon toga, zakazano je primanje saučešća u kapeli na Gradskom groblju, a opelo će početi u 14 časova, dok je sahrana planirana za 14 sati i 30 minuta. Očekuje se da će mnogi poštovaoci i prijatelji doći kako bi odali počast ovom nezaboravnom umetniku.

Bora Đorđević će ostati upamćen po svojoj neumornoj energiji, oštrim tekstovima i nezaboravnim nastupima, a njegova muzika i uticaj na rok scenu nastaviće da žive i inspirišu generacije i u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading