OVU ĆE TUGU BORA ODNETI U GROB: Četiri godine ga je MORILA neprebolna rana, do SMRTI nije uspeo da se IZBORI SA TIM!

Autor:

Zabava

06.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđević se od velikog gubitka nikad nije oporavio.

OVU ĆE TUGU BORA ODNETI U GROB: Četiri godine ga je MORILA neprebolna rana, do SMRTI nije uspeo da se IZBORI SA TIM!

Foto: Republika, E-Stock

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević čije je telo sinoć dopremljeno iz Ljubljane u Čačak, biće sahranjen sutra u svom rodnom gradu.

Rok legenda kojoj nije bilo leka u Sloveniji u kojoj su mu se lekari danima borili za život, pre četiri godine ostala je bez kolege i prijatelja Miroslava Miše Aleksića, koji je preminuo 29. novembra 2020. godine od posledica Kovida-19. 

Bora se od ovog gubitka nikada nije oporavio, a jednom prilikom je istakao da mu nikada neće oprostiti što ga je izdao i umro pre njega.

Ne mogu o tome da pričam, to je toliko potresno da Miša za deset dana ode. Mi smo se dogovorili da nas dvojica umremo zajedno na bini, ali je on poranio, izdao me je. Verujem da bi i on želeo da nastavimo da radimo - rekao je ranije Đorđević duboko potresen Aleksićevom smrću.

Republika

Foto: Republika.rs

Bora Đorđević i Miša Aleksić su 43 godine bili nerazdvojni

Upravo sa njim je radio i na pesmi kojom je predvideo svoje poslednje dane.

Počeli smo da pravimo album pre nego što je preminuo. Napravio sam tekst, on je uspeo i da odsvira u jednom studiju, sačuvali smo tu bas gitaru, a mi smo otpeveli, izdaćemo to na novom CD. Zove se "Dve gitare": "Ne trošite džabe pare, nisam tol'ko važan lik, ukrstite dve gitare, nek' to bude spomenik." - govorio je Bora nakon Mišine smrti, te otkrio kako mu je bilo da izađe na binu bze njega:

- Bilo je strašno, strašno... Navikao sam da 43 godine Miša uvek bude sa leve strane, da vidim njegovu nasmejanu facu... Bez njega je sasvim drugačije.

Mnogi njihovi zajednički prijatelji su komentarisali kako će sada njih dvojica da ukrste gitare na nebu. 

- Miša će sada opet biti sa Borine leve strane u nekom nebeskom bendu. Nije ga dugo čekao gore, njegov stari dobri drug mu se evo pridružio - zaključio je jedan njihov zajednički prijatelj.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading