ERA OJDANIĆ OTKRIO DA LI ULAZI NA FARMU! Evo gde smo zatekli folkera, pomenuo i jednog bivšeg učesnika Zadruge!

Autor:

Zabava

05.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, naš folker Era Ojdanić nedavno je šokirao javnost kad je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom!

ERA OJDANIĆ OTKRIO DA LI ULAZI NA FARMU! Evo gde smo zatekli folkera, pomenuo i jednog bivšeg učesnika Zadruge!

Foto: Republika/Goran Doljančević

Folker Era Ojdanić nedavno se pojavio na predstavljanju nove sezone rijalitija "Farma", koji će se emitovati na NARODNA TV, i tom prilikom izneo je svoje viđenje lažnih informacija o sebi koje kruže društvenim mrežama. Takođe, imao je specijalnu poruku za hejtere koji su širili takve vesti.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Era Ojdanić

 

Ja i Milica smo drugari još odavno, u televiziju Pink dolazim kao u svoju kuću. Naše prijateljstvo je dokazanoi u Lisoviću na "Farmi", odradio sam mnogo emisija. Sa Željkom sam blizak ceo život, pevali smo i na mostovima za vreme rata, ma sve. Samo se nikad od nikoga nismo krili jer nikome ništa ne dugujemo - rekao je raspoloženi Era, prenosi Informer, pa je dodao:

Foto: Republika/Goran Doljančević

Darko Tanasijević na otvaranju "Narodna tv"

 

Da li ću ja biti unutra na Farmi, pa ne znam, ne mogu da dođem do izražaja od onog mog prijatelja Lepog Miće. Taj kad uđe ne možeš da ga isteraš! Radila je neka veza uskočio je na moje mesto - našalio se Era.

Pevač je progovorio i o lažnim vestima da je nastradao i poručio "hejterima" da je živ i da njihove spletke ne mogu da mu naškode.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Darko Tanasijević i Mina Vrbaški

 

Inače, naš folker Era Ojdanić nedavno je šokirao javnost kad je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a potom je otkrio intimne detalje odnosa. Priznao je kako im kreće svako jutro i da kao svaki dobar domaćin voljenoj obavezno skuva kafu.

 Ja obožavam ženu kad je prirodno raščupana ujutru. Svaki šarm i lepotu vidiš ujutru kad je probudiš. I kad je vidiš onako čupavu, neočešljanu, još ako je bilo ljubavno ludilo, i bez šminke, ma žena izgleda top - istakao je Era za "Grandonline", pa dodao: 

- Opasno je ljubomorna, ali teško je mene voleti. Ali sve ja to ispeglam da budu svi srećni i zadovoljni. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading