Nikos Vertis zapalio krcat Tašmajdan! Lepa Brena se pojavila kao specijalna gošća! Odala počast pokojnom Bori Đorđeviću!

Autor:

Zabava

05.09.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je takođe zapevala na Vertisovom koncertu!

Nikos Vertis zapalio krcat Tašmajdan! Lepa Brena se pojavila kao specijalna gošća! Odala počast pokojnom Bori Đorđeviću!

Foto: Skymusic

Sinoć je na beogradskom Tašmajdanu održan koncert koji će se dugo pamtiti – Nikos Vertis je u potpunosti ispunio očekivanja svojih fanova, priredivši im spektakl o kojem će se pričati. Stadion je bio dupke pun, a energija je bila toliko snažna da je publika od prvog do poslednjeg takta pevala zajedno sa njim.

 

Foto: Skymusic

Nikos Vertis

 

Ovo je drugi Vertisov dolazak u Beograd, a kao i prošle godine, popularni Grk nije na sceni bio sam. Posebno iznenađenje večeri bila je Lepa Brena, koja je kao specijalni gost podigla atmosferu do usijanja.

Foto: Skymusic

Nikos Vertis

 

Ona je sa Vertisom otpevala duet što je publika pozdravila glasnim ovacijama i aplauzom, a jedan od trenutaka koji su obeležili noć bio je kada je Brena, u čast legendarnom Bori Đorđeviću, otpevala pesmu Riblje čorbe „Kada padne noć (Upomoć)”.

Foto: Skymusic

Lepa Brena

Publika je horski pratila svaki stih, a emocije su preplavile Tašmajdan.

Foto: Skymusic

Nikos Vertis

 

Među prisutnima našli su se i brojni poznati – Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Milica Pavlović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Dragan Brajović Braja, Peđa Jovanović kao i mnoge druge zvezde domaće scene, koje su došle da uživaju u ovoj nezaboravnoj muzičkoj noći.

 

 

Prisutni su sa pevačem sve vreme pevali u glas, a pojedini su došli i u park, kako bi iznad Tašmajdana mogli da uživaju u performansu popularnog pevača

Vertis je publici poklonio više od tri sata svog nastupa, a kako je to izgledalo, pogledajte ovde. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading