ŠOK DETALJI VEZE MADONE I NJENOG ZNATNO MLAĐEG DEČKA! Uvela mu stroga pravila, evo šta nikako ne sme da radi kad su zajedno!

Autor:

Zabava

05.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica koja je već zagazila u sedmu deceniju i ima 66 godina, trenutno se zabavlja sa sportskom zvezdom Jamajčaninom Akimom Morisom.

ŠOK DETALJI VEZE MADONE I NJENOG ZNATNO MLAĐEG DEČKA! Uvela mu stroga pravila, evo šta nikako ne sme da radi kad su zajedno!

Foto: www.profimedia.rs

Svetski poznata pevačica i ikona pop muzike Madona ima vrlo stroga pravila kojih njen daleko mlađi momak mora da se pridržava kada provodi vrieme sa njom. Naimem jedno od njih uključuje i televiziju.

Pevačica koja je već zagazila u sedmu deceniju i ima 66 godina, trenutno se zabavlja sa sportskom zvezdom Jamajčaninom Akimom Morisom, koji ima 28 godina. Uprkos baš velikoj razlici u godinama, reklo bi se da je par prilično skladan i da ne mogu da drže ruke dalje jedno od drugog, prenose pojedini mediji. 

Foto: Instagram printscreen

Madona uživa sa mlađim momkom sportistom

 

Međutim, strani mediji navode da Madona u velikoj meri kontroliše vezu, pa je čak napisala i nekoliko strogih pravila za njega.

- Madona je podvrgla Akima gomili pravila i strogih uslova za zabavljanje. I on je pristao na njih jer je "zagrejan" i spreman da plati cenu - tvrdi "insajder" blizak paru.

Foto: Tanjug/AP

Madona uživa sa mlađim momkom sportistom

 

- Ona je veoma stroga. On živi kod nje, ali samo zato što dele njen krevet, ne znači da može i da spava u njemu. Kad ona to hoće, on mora da ode da spava ili ustane kada ona radi, bez obzira na sve. Takođe mu zabranjuje da gleda sport i televiziju kada provode vreme zajedno.

Par se, navodno, prvi put sreo na snimanju fotografija za magazin "Paper" 2022. godine, na temu "divljeg noćnog izlaska u Njujorku". Akim je bio dio seta, ali u to vreme nije bilo nagoveštaja da će da započnu romantičnu vezu.

Prvi znak njihove romanse bio je tokom ovogodišnje proslave 4. jula, kada je Madona dala izjavu o "neverovatnoj godini" u kojoj je uživala nakon što je pretrpela ozbiljne zdravstvene probleme. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading