HITNO OGLAŠAVANJE SESTRE BORE ČORBE! Slomljena mogla da izjavi samo jedno! Evo gde su je zatekle tužne vesti!

Autor:

Zabava

05.09.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je okačlila i sliku sa pokojnom Borom!

HITNO OGLAŠAVANJE SESTRE BORE ČORBE! Slomljena mogla da izjavi samo jedno! Evo gde su je zatekle tužne vesti!

Foto: ATA Images

Na društvenim mrežama, pevačica Bilja Krstić i sestra pokojnog rokera Bore Čorbe je jutros podelila izuzetno emotivnu poruku o svom preminulom "bratu".

Dok je putovala kroz Makedoniju, tužna vest je stigla do nje, a ona je otkrila da je imala nadu da će se možda desiti čudo, kao što joj je Bora napisao u poslednjoj poruci. Otkrila je i jedan detalj koji je malo poznat javnosti - nadimak "Miliša" koji je Đorđević nosio još u vreme kada su oboje sarađivali u grupi "Suncokreti".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

 

- Tužna vest me je zatekla na putu kroz Makedoniju. …Ovih dana imala sam nadu da će se možda desiti čudo, kako si mi u poslednjoj poruci napisao – napisala je Bilja obraćajući se Bori.


Biljina emotivna poruka na društvenim mrežama otkriva duboku tugu zbog gubitka Bore Đorđevića, ali istovremeno pruža uvid u njihovu blisku vezu i zajedničke uspomene. Ovaj oproštaj baca novo svetlo na Đorđevićevu ličnost i ostavlja snažan utisak na javnost.

Foto: ATA Images

Biljana Krstić

 

Inače, glumica Rada Đuričin, koja je preminula juče, biće sahranjena u subotu, 7. septembra, u 14 časova u rodnom Vršcu. Biće ispunjena njena poslednja želja da počiva u porodičnoj grobnici sa roditeljima - u narodu omiljenog pop Marinka i supruge mu Mileve.

Foto: ATA Images

Biljana Krstić

Naime, Frontmen grupe "Riblja čorba", legendarni Bora Đorđević, poznatiji kao  Bora Čorba,  juče je preminuo u 72. godini u Kliničkom centru u Ljubljani. I on će kao i Rada biti sahranjen u subotu. Rada i Bora su preminuli na isti dan, a na isti dan će i biti sahranjeni.

- Sutra u toku dana Borino telo stiže u Čačak, a sahrana ce biti u subotu. Od 14 časova je opelo, a u 14:30 je sahrana. U petak će biti proglašen dan žalosti u Čačku - rekao je za medije gradonačelnik Čačka, Milutin Todorović.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading