JAVNI APEL ZA POMOĆ BORINOM PRIJATELJU! Drug pokojnog pevača samo ŽELI DA STIGNE NA SAHRANU U ČAČAK, evo kako da pomognete!

Autor:

Zabava

04.09.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj, koji se trenutno nalazi u Grčkoj, izrazio je veliku želju da se vrati u Srbiju pre subote kako bi mogao da oda poslednju poštu svom dragom drugu!

JAVNI APEL ZA POMOĆ BORINOM PRIJATELJU! Drug pokojnog pevača samo ŽELI DA STIGNE NA SAHRANU U ČAČAK, evo kako da pomognete!

Foto: Republika.rs

Bora Čorba

Vest o smrti legendarnog frontmena Bore Čorbe duboko je potresla Srbiju i region. Posebno su pogođeni Čačani, među kojima se ističe jedan koji je bio prijatelj Bore Đorđevića još od detinjstva. Taj prijatelj, koji se trenutno nalazi u Grčkoj, izrazio je veliku želju da se vrati u Srbiju pre subote kako bi mogao prisustvovati sahrani.

Ove informacije dolaze iz objave ćerke Bore Đorđevića. U svojoj objavi, ona je izrazila duboku tugu zbog gubitka svog oca i njegovog bliskog prijatelja.

- Pomoć dragi ljudi! Danas nas je sve potresla vest da je umro naš legendarni Bora Đorđević, koji je bio tatin veliki prijatelj i drug još iz detinjstva. Zajedno su odrasli, svirali u prvim bendovima i družili se čitav život. Ne bi podneo da se ne oprosti od njega - navodi ćerka prijatelja u svojoj objavi.

- Moj otac se nalazi u Platamonu. Potreban je prevoz, ako neko ima višak mesta u kolima ili znate nekog prevoznika, za jednu osobu sa malom torbom sutra u toku dana ili petak ujutru za Čačak (idealno), ali i da se dokopa Srbije, snaći će se do Čačka - dodaje ona.

Kako je navela Aleksandra u grupi "Grčka Info" na društvenoj mreži Fejsbuk, pošto se njen otac ne snalazi ni na jednoj društvenoj mreži, ukoliko bi neko bio voljan da pomogne ona bi poslala broj telefona svog radi postizanja dogovora oko detalja prevoza preko Vibera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading