VODITELJKA UŠLA U BRAK SA KOLEGOM! Sad priredili jedno drugom godišnjicu za pamćenje, a ovako su tada pričali o svojoj ljubavi!

Autor:

Zabava

03.09.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama, Marija je podelila fotografije sa proslave godišnjice, uz poruku u kojoj je istakla značaj ovog jubileja.

VODITELJKA UŠLA U BRAK SA KOLEGOM! Sad priredili jedno drugom godišnjicu za pamćenje, a ovako su tada pričali o svojoj ljubavi!

Foto: Instagram.com

Voditeljka emisije "RTS Ordinacija", Marija Popović, nedavno je proslavila 17. godišnjicu braka sa suprugom Milanom Popovićem, koji vodi emisiju "Moja dedovina". Par je odlučio da ovu važnu godišnjicu proslave porodičnim putovanjem u Italiju, gde su se, kako kažu, osećali poput zaljubljenih tinejdžera.
 

Ne znam da li je još neke od vas venčala matičarka Gordana Zorić, ali kod nas je obavila dosta dobar posao. Pa, neka zvanično počne 17. godina braka. I, šta mislite da li smo poželeli istu želju - napisala je voditeljka.

 

 

Na društvenim mrežama, Marija je podelila fotografije sa proslave godišnjice, uz poruku u kojoj je istakla značaj ovog jubileja. Ona je takođe podelila da je matičarka Gordana Zorić venčala nju i Milana, te je proslavu godišnjice iskoristila da se našali na račun matičara. Čestitke su se nizale ispod objave, dok su pratioci paru upućivali najlepše želje.

U gostovanju kod supruge, Milan Popović je otkrio da je uspeo da smrša čak 20 kilograma, nakon što je prethodno imao zdravstvene probleme kao posledicu viška kilograma. On je istakao da nije bio svestan problema sve dok nije odlučio da promeni svoje navike.

 

 

Milan je priznao da je bio fanatični pušač, ali je odlučio da ostavi duvan, što je bio samo prvi korak ka zdravijem načinu života. Takođe, istakao je da je prepoznao da mu je organizam tražio šećer putem konzumiranja piva, te je odlučio da se posveti rešavanju ovog problema.

Ova priča o zdravstvenim promenama Milana Popovića pokazuje koliko je važno prepoznati simptome i potrebe svog organizma, te pravovremeno reagovati kako bi se očuvalo zdravlje.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading