HITNA REAKCIJA SUDA! Maja Berović pred nastup završila kod SUDIJE, popila BRUTALNU KAZNU!

Autor:

Zabava

26.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović otkrila da je dobila kaznu!

HITNA REAKCIJA SUDA! Maja Berović pred nastup završila kod SUDIJE, popila BRUTALNU KAZNU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Maja Berović, popularna muzička zvezda, nedavno je održala spektakularan koncert u Trgovištu, ali je na isti kasnila pola sata zbog zaustavljanja od policije. Nakon prvog izvođenja pesme Maja se obratila publici, izvinjavajući se zbog kašnjenja i otkrivajući detalje susreta sa sudijom za prekršaje. Njeno iskreno i duhovito obraćanje izazvalo je smeh i aplauz mnogobrojne publike.

Republika

Foto: Instagram/mayaberovicofficial

Maja Berović

- Dragi moji, jako mi je drago što sam sa vama večeras ovde, prvi put. Mnogo sam srećna zbog toga, želim da uživamo svi zajedno u dobrim pesmama, a pre toga želim da vam se izvinim za ovo malo kašnjenje. Mi smo upravo došli od sudije za prekršaje, malo smo brže vozili... - priznala je Maja piše Telegraf.

- Sledeća pesma je za gospođu čiji nas je muž zaustavio. Samo da vam kažem, gospođo, vaš muž je u pravu, krivi smo - kazala je muzička zvezda s osmehom, a ovo njeno iskreno i duhovito obraćanje izazvalo je smeh i aplauz kod publike.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Berović

 

Pored muzičke karijere, Maja Berović je nedavno privukla pažnju javnosti svojim izgledom na premijeri filma "Megdan: Između vode i vatre" na jubilarnom 30. Sarajevo film festivalu. U elegantnoj šljokičavoj haljini koja ističe obline i sužava struk, Maja je zablistala na crvenom tepihu. Kreacija vredna oko 1.115 evra izazvala je divljenje, a mnoge žene su poželele istu haljinu u svom ormanu.


Maja Berović je još jednom pokazala svoj talenat za zabavljanje publike i svoj besprekoran modni ukus, ostavljajući snažan utisak, kako svojim muzičkim tako i svojim modnim izborima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading