RACIJA UPALA NA NASTUP DESINGERICE, PA IZVRŠILA PROVERU: Prisutni se razbežali na sve strane!

Autor:

Zabava

08.08.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepredviđene okolnosti na nastupu poznatog repera!

RACIJA UPALA NA NASTUP DESINGERICE, PA IZVRŠILA PROVERU: Prisutni se razbežali na sve strane!

Foto: Republika.rs, Shutterstock

Nastup repera Dragomira Despića Desingerice sinoć u Crnoj Gori nije prošao onako kako je planirano. Naime, nepredviđene okolnosti su dovele do kašnjenja nastupa, a razlog tome bila je neočekivana racija koja je upala u klub u kojem je trebalo da se održi koncert.

Publika je već bila u iščekivanju nastupa, ali reper se do tada nije pojavio na sceni, a onda je neočekivano upala racija izazvala nevericu među prisutnima. Klub je bio krcat, a ova situacija samo je dodatno produžila i uzbudila iščekivanje.

Racija je, kako prenosi Telegraf, sprovela proveru poznatog kluba u Budvi, a navodi se da ova akcija nema nikakve veze sa samim reperom Dragomirom Despićem Desingericom.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dragomir Despić Desingerica

 

Nakon što je racija upala u klub, publika je ostala iznenađena i u neizvesnosti šta će se dalje dešavati. Mnogi su iskoristili ovu pauzu da se osveže ili razmene komentare sa prijateljima o ovom neočekivanom događaju.


Neki su se našalili na račun celokupne situacije, dok su drugi iskazali nervozu zbog kašnjenja nastupa. Ipak, većina prisutnih je sačuvala dobro raspoloženje i sa nestrpljenjem iščekivala nastavak večeri.

Iako nije bilo zvaničnog saopštenja od strane repera, prema nezvaničnim izvorima, Dragomir Despić Desingerica je bio razočaran ovom neprijatnom situacijom koja je poremetila njegov planirani nastup. Međutim, nije bilo sumnje da će se potruditi da svojim fanovima pruži nezaboravan nastup čim se situacija smiri i dozvole mu uslovi za to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading