OTKRIVENO ŠTA SE BORI ĐORĐEVIĆU DOGODILO NEPOSREDNO PRED HOSPITALIZACIJU! Niko nije mogao da pretpostavi kako je došlo do ovoga!

Autor:

Zabava

31.08.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker je imao specijalnu posetu.

OTKRIVENO ŠTA SE BORI ĐORĐEVIĆU DOGODILO NEPOSREDNO PRED HOSPITALIZACIJU! Niko nije mogao da pretpostavi kako je došlo do ovoga!

Foto: Bus Plus Production/ATAImages, Shutterstock

Frontmen popularnog benda Riblja Čorba, Bora Đorđević, nalazi se u teškom stanju u Kliničkom centru u Ljubljani, gde se lekari bore za njegov život. Nakon jake upale pluća pre nekoliko meseci, Bora je otkazao koncert 5. jula, a poslednji put je viđen u javnosti pet dana ranije na koncertu u Bosni.

Bora Đorđević je nedavno viđen u društvu bivšeg reprezentativca Slovenije, Siniše Anđelkovića, u naselju u kom već godinama živi u Ljubljani, prenosi Telegraf. Fotografija na kojoj su zajedno nastala je samo nekoliko dana pre nego što je Bora hospitalizovan. Iako je delovao dobro na osnovu fizičkog izgleda, njegovo zdravstveno stanje se naglo pogoršalo, te je bio priključen na respirator.

Siniša se uslikao sa Borom dok su sedeli na klupici u komšiluku, koji dele, na kojoj je roker još uvek delovao, makar na osnovu fizičkog izleda, dobro. 

Republika

Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Siniša Anđelković

 

Lekari se svakodnevno sastaju kako bi odlučili najbolji pristup lečenju Bore Đorđevića. Prema poslednjim informacijama, njegovo stanje je i dalje teško, te je intubiran zbog komplikacija uzrokovanih hronično-opstruktivnom bolešću pluća. Lekari su posvećeni pružanju odgovarajuće terapije, posebno za oba bubrega i jetru, kako bi poboljšali njegovo zdravstveno stanje. Svi se nadaju da će se Bora što pre oporaviti.

O njegovom stanju dosad se javno oglašavao samo menadžer grupe Bane Obradović, koji je istakao da se Borina porodica ne oglašava u javnosti jer nema šta više da doda.

Republika

Foto: ATAImages

Bora Đorđević

- Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća i lekari daju sve od sebe mu da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki napisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima prema jednoj legendi koja se bori za život nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava jer, osim ovoga što je izneseno, nema više šta da se kaže, svi čekamo dobre vesti - rekao je on, prenosi Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading