OVO JE PRAVO IME MILETA KITIĆA! Nikada ne biste pogodili, ni ĆERKA ga tako ne zove! ŠOK!

Autor:

Zabava

31.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije znao o njemu!

OVO JE PRAVO IME MILETA KITIĆA! Nikada ne biste pogodili, ni ĆERKA ga tako ne zove! ŠOK!

Foto: ATA Images

Mile Kitić, jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima, godinama je uspevao da sačuva tajnovitost svog privatnog života. Međutim, nedavno je otkrio jednu zanimljivu činjenicu koja je iznenadila mnoge. Naime, pevač je otkrio da njegovo pravo ime nije Mile, već Milojko. Ova neočekivana informacija sigurno je izazvala znatiželju kod mnogih obožavalaca.

- Moje pravo ime je Milojko - rekao je pevač svojevremeno u jednoj emisiji na "Pinku".

Inače, Mile je u dugogodišnjem braku sa koleginicom Martom Savić, sa kojom ima ćerku Elenu, koja se takođe bavi pevanjem. Marta je nedavno iznela detalje o njihovom skladnom braku, ističući da su veoma bliski i da planiraju da ove godine krunišu svoju ljubav pred Bogom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mile Kitić sa ženom Martom Savić ima ćerku Elenu

Podsećanja radi, Marta je jednom prilikom otkrila da njih dvoje retko kada imaju nesuglasica, te da su se posebno zbližili nakon dugogodišnjeg zajedničkog života. Njihova međusobna podrška i ljubav su nešto što ih karakteriše, a planirani venčani obred u crkvi samo je potvrda njihove duboke povezanosti.

- Mile i ja se ne svađamo. Ne mogu da se setim kada smo se oko nečega raspravljali. Možda kada je Elena bila mala. Srodili smo se posle ovoliko godina zajedničkog života. Razumemo se i kada ćutimo. Jedno drugom smo ljubav i podrška i ove godine planiramo da se venčamo u crkvi - rekla je Marta nedavno za Informer.

Republika

Foto: ATA Images

Mile Kitić i Marta Savić planiraju venčanje u crkvi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading