BEZ ZADRŠKE! Jovana Jeremić otkrila pikanterije iz spavaće sobe, pa priznala šta je posebno pali u krevetu!

Autor:

Zabava

11.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić nije se libila da otkrije svoju intimu, pa progovorila o detaljima njene intime.

BEZ ZADRŠKE! Jovana Jeremić otkrila pikanterije iz spavaće sobe, pa priznala šta je posebno pali u krevetu!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je neke pikantne detalje iz svoje spavaće sobe, kao i šta voli kod muškarca, te priznala na šta je slaba i šta je pali.


- Strastvena sam, jako emotivna i duboka. Intenzivna i čudna. Ja volim sve da probam i da osetim. Ne mislim samo na unutrašnja osećanja. Volim dodir, poljubac u vrat, mene jako pale te stvari. Ja sam sva senzualna, sva se naježim. Mnogo volim predeo oko vrata, meni je on jako seksi. Mislim da su muškarci dosta to zaboravili. Zaboravili su da budu senzualni, a to jako pali kod žena koje su strastvene i seksualne. Ne volim ništa što je brzo i ništa što je agresivno. Delujem kao da sam ja domino dama, ali sam zapravo potčinjena u tom seksualnom smislu. Volim da me izistinski ljubi i da mi budemo jedno - istakla je Jeremićeva za Kurir.

Foto: Instagram.com

 

Bila je bez dlake na jeziku i prvo se dotakla muškaraca i kakvi to, zapravo, imaju najveće šanse kod nje.


- Ja da se foliram, ne pada mi na pamet. Ako nije uspešan, nemoj ni da mi prilazi. Šta meni ima prosečan muškarac da šalje poruke. Šta možemo nas dvoje da radimo, možemo da sarađujemo, ali mi pričamo o emotivnim odnosima. Izvešće me na večeru koju ne može da plati. O čemu mi pričamo. Ja onda gubim seksualnost. Ja ne mogu da spavam s čovekom kome sam platila ručak. Gubim seksualnost tako - rekla je Jeremićeva.

Foto: Instagram.com

 

Nije se ni tu zadržavala, pa je pojasnila muškarcima koji su zainteresovani za nju šta ona želi i kako joj treba prići.


- Evo kako mi treba prići. Ti prvo moraš da imaš časnu nameru ili u suprotnom gubiš vreme. Neću da imam kombinacije, nemam ja vremena za to. Seks mi ne treba, ja vodim ljubav. Onda kažu da sam ja fatalna. Samo spavam s muškarcima koje volim. Čim te ne volim, neću imati seks. Ja seks prezirem, to je za površne ljude. Previše sam duboka žena. Neću da dam sebe da bi neko sutra išao po gradu i pričao kako je bio sa mnom. Ja sam previše skupa žena. To što ja pružim muškarcu, to mu neće pružiti nijedna žena. Niko ne može da me zaboravi - rekla je Jeremićeva.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading