POSLEDNJA ŽELJA KIKE ĐUKIĆ SE KRIJE U OPROŠTAJNOM PISMU: Nakon SAMOUBISTVA majka pronašla OVA 3 KLJUČNA imena, koja kriju TAJNU! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se nalazilo u oproštajnom pismu tragično preminule Kristine Kike Đukić.

POSLEDNJA ŽELJA KIKE ĐUKIĆ SE KRIJE U OPROŠTAJNOM PISMU: Nakon SAMOUBISTVA majka pronašla OVA 3 KLJUČNA imena, koja kriju TAJNU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pre 3 godine, 8. decembra, javnost je potresla vest o iznenadnoj smrti poznate jutjuberke Kristine Kike Đukić, a prve informacije o ovom događaju objavio je portal Republika.rs. Odmah nakon toga, prijateljica preminule jutjuberke preuzela je vođenje Kikinog profila na društvenoj mreži Instagram, potvrdivši tako tužnu vest.

Foto: instagram.com

Drugarica Kristine Kike Đukić obavestila o jutjuberkinoj smrti

 

Nakon šoka koji je usledio nakon vesti o Kikinoj smrti, javnost je počela da spekuliše o okolnostima pod kojima je došlo do tragedije. Brzo su počele da kruže glasine o tome da je Kika izvršila samoubistvo, a pojedini izvori su isticali da je mlada jutjuberka već neko vreme bila pod velikim pritiskom i da je patila od depresije. Međutim, sve je postalo još složenije kada je Kikina majka objavila video snimak na Jutjub platformi, u kom je iznela tvrdnje da veruje da je njena ćerka zapravo ubijena.

Foto: Instagram.com

Kristina Kika Đukić Instagram

 


Posebno intrigantna činjenica koja je izazvala veliku pažnju javnosti jeste oproštajno pismo koje je navodno napisala Kika pre nego što je preminula. Nataša, majka preminule jutjuberke, istakla je da postoji sumnja da je neko drugi napisao pismo, a dodatnu sumnju izazvalo je i vreme kada je pismo navodno napisano – dan nakon Kikine smrti u 12:50 časova. Osim toga, na pismu su se mogla videti imena Milan, Ivana, Ana, i posebno je bilo zanimljivo što je bila navedena reč "mama".

- I još jedna stvar, neka mi neko objasni kako je Kika mogla da ostavi oproštajno pismo nakon što je preminula? - napisala je Nataša, aludirajući na to da je u belešlki na kompijuteru pokazano da je pismo napisano dan nakon Kikine smrti u 12:50 časova. 


Ovaj slučaj i dalje ostaje obavijen velom tajne, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja i otkrivanje istine o tragičnoj smrti Kristine Kike Đukić.

Mnogi su komentarisali da je navodno poslednja želja Kike Đukić bila da se u oproštajnom pismu obrati imenima koje je napisala. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading