BORA ČORBA BAJAGI DAO OTKAZ: Tek nedavno isplivala istina o VELIKOM RASKOLU u grupi, Đorđević skoro otvorio dušu, a ovo ga je NAJVIŠE ZABOLELO U KARIJERI!

Autor:

Zabava

29.08.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Bajagić bio je član Riblje Čorbe kada je osnovao svoj bend.

BORA ČORBA BAJAGI DAO OTKAZ: Tek nedavno isplivala istina o VELIKOM RASKOLU u grupi, Đorđević skoro otvorio dušu, a ovo ga je NAJVIŠE ZABOLELO U KARIJERI!

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori, ATA Images/Antonio Ahel

Jedan od najpoznatijih muzičara sa regionalne rok scene Bora Đorđević trenutno se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a veliku podršku u ovim teškim trenucima pružio mu je između ostalih i njegov dugogodišnji prijatelj Momčilo Bajagić Bajaga.

Njih dvojica su blisko sarađivali na početku svojih karijera, a njihovo prijateljstvo traje decenijama. Naime, na početku karijere, Momčilo Bajagić Bajaga bio je član grupe "Riblja Čorba".

Republika

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Momčilo Bajagić Bajaga bio čaln Riblje Čorbe, pa osnovao svoj bend

Međutim, kako je Bora nedavno otkrio, došlo je do teškog trenutka kada je Bajaga morao da napusti bend.

- Imali smo jednu tešku godinu, bili smo popularni, ali... Bajaga je napravio "Instruktore pozitivne geografije" i dogovorili smo se da napravimo pauzu tada. On je otišao na letovanje, a nama je stigla ponuda iz Grčke da sviramo koncerte u jednom hotelu. Rajko je, nažalost, morao da ode iz benda, a mi smo se dogovorili da nastavimo. Zvali smo Bajagu da dođe sa letovanja, on nije hteo da dođe i samim tim više nije bio član grupe - ispričao je Bora Čorba nedavno za medije.

Bora Đorđević je prošao kroz težak period tokom rata pre tridesetak godina, kada je čak razmišljao i o napuštanju muzičke scene.

Republika

Foto: ATAImages

Bora Đorđević hteo da napusti pevanje, pa doneo odluku da umre na bini

Međutim, ljubav publike ga je, kako kaže, vratila na scenu.

- Da, bio je taj jedan krizni momenat kad sam pomislio da ne treba da pevam. Bilo je jako teško devedesetih i taj rat prokletih, nekakva depresija. I zato je ta ploča, koja je tada izašla, to je "Labudova pesma"... Labud pred kraj najbolje peva, tada jedino i peva. Ljubav naroda je sprečila da to bude kraj karijere i nisam se pokajao. Odlučili smo da umremo na bini - zaključio je Đorđević.

Podsetimo, Bora Đorđević trenutno se nalazi u bolnici u Ljubljani gde je priključen na respirator. Njegov prijatelj Bajaga izrazio je nadu u njegov brz oporavak, ističući da je Đorđević vrlo jak čovek i da je uspeo da se izvuče iz teških situacija i ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading